Campionatul AGVPS 2017

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
Vladut Mateianu
CS SENZOR
Puncte: 0

Re: Campionatul AGVPS 2017

Mesaj de Vladut Mateianu »

pharaoh scrie:Loturile alea multe pe care le-ai incurajat sa participe crezi ca beneficiaza de aceleasi avantaje?
Nu-ti mai pasa de cei multi acum? Unde e interesul national?
Astea sunt avantaje ? Este normalitate. In jurul oricarui club exista un interes. Magazin, nada, balta, etc. Crezi ca se gasesc mereu gaini care sa ajute la promovarea unui nume pe banii lor ? Eu platesc. Ca sa nu mai zic ce prime sunt ptr titlul de campion national....
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

Dan Arghirescu
Partener Crapmania.ro

Mesaj de Dan Arghirescu »

Vladut Mateianu scrie:Nu stiu ce sa spun. Fiecare isi face calculele cum considera. Eu de exemplu nu incurajez participarea la concursurile private in detrimentul CN. Cat timp am un lot la care nimeni nu plateste nimic ptr participare, sunt platite deplasare, mese, petreceri, etc plus 700 euro/ titular si 400 e/rezerva per mansa, consider ca prioritate are CN. Nu stiu cum este la altii, dar eu asa vad lucrurile.
Pai si ce te faci Vladut in situatia asta: raman stabilite 2 manse (asa cum este scris pe hartie in ultima adunare) si un membru de-al tau se inscrie si el la un concurs privat dupa datele de CN. Cu aceste multe cluburi inscrise se decaleaza datele si finala se tine in acelasi timp cu concursul privat, iar lotul Senzor joaca in finala. Omul tau, dupa cum spui tu mai sus, trebuie sa merga la CN... implicit incurca concursul privat prin neprezenta lui... Si uite asa omul tau mai primeste niste bile negre din partea celorlalti participanti.
De aceea daca lucrurile se clarifica din timp nu se mai incurca nimeni.

Vladut Mateianu
CS SENZOR

"Oamenii" mei, cum le spui tu, trebuie sa hotareasca singuri pe ce drum vor sa mearga....
NICIUN CONCURS PRIVAT NU SE COMPARA CU CN ! Onoarea trebuie sa primeze...ptr restul exista Mastercard ! :)
CS SENZOR

Dan Arghirescu
Partener Crapmania.ro

Mesaj de Dan Arghirescu »

Vladut Mateianu scrie:...ptr restul exista Mastercard ! :)
Pai tot cu Mastercard se rezolva daca se plateste avansul de CN mai devreme, in Ianuarie. Nu? :D

Dan Draguloiu

Mesaj de Dan Draguloiu »

Vladut ce se intampla frate daca se achita taxa mai devreme se face gaura in cer? chair nu inteleg?
danezu
Nume utilizator schimbat din drdan

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Se creaza un precedent. O regula schimbata in timpul jocului deoarece asa a propus cineva.
La sedinta s-a stabilit prin vot o data limita. Asa trebuie sa ramana.
Altfel, maine se trezeste altcineva cu alta propunere......
CS SENZOR

romanraul

Mesaj de romanraul »

Vladut Mateianu scrie:Se creaza un precedent. O regula schimbata in timpul jocului deoarece asa a propus cineva.
Una e sa se trezeasca cineva, una e sa fie toata lumea de acord. Este o situatie neasteptata... Su lumea isi da seama ca prin mutarea datei poate fi un lucru bun si constructiv ajutand la planificarea CN nu pe vorbe ci pe fapte concrete avand numarul exact de participanti mult mai devreme. Din pacate desi aproape toti sunt de acord se mai gaseste mereu 1-2 pers sa se opuna....
Membru Fondator - Enjoy Fishing Team
Web : www.enjoyfishing.ro
Facebook : Enjoyfishingclub

surgeon

Mesaj de surgeon »

Totusi, la sedinta nu s-a preconizat dorinta de participare a atator echipe. Mutarea datei de inscriere , de ex 1 februarie, ne va ajuta pe toti: la urmatoarea sedinta putem sa stabilim formatul competitiei in functie de numarul de inscrisi, datele de desfasurare, nu vor exista fenomene de blocare/migrare a pescarilor, se pot programa concedii, concursuri, etc. Asa este, am decis unanimitate pentru schimbare, dar asta s-a facut din dorinta de a nu mai exista schimbari decisive, doar fiindca cineva este contra, si acum unanimitatea asta este cu doua taisuri. De aceea, cred ca trebuie un pic de clementa, si daca majoritatea decide sa se modifice aceasta data, eu zic ca este benefic sa o facem, si la urmatoarea sedinta sa avem toate detaliile, care sa ne ajute sa luam o decizie corecta de desfasurare. Nu cred ca este atat de rau sa facem schimbarea asta...ca sa ne putem organiza mai bine, mai ales ca majoritatea asa doreste. Poate va mai ganditi, ...mai ales Vladut :wink: .
O saptamana frumoasa!
Sa va dea Dzeu sanatate!

Dan Draguloiu

Mesaj de Dan Draguloiu »

Eu cred ca şi-au manifestat dorința de participare foarte multe cluburi, ajps- uri si alte asociații, unele afiliate, altele in curs de afiliere, ok., hai fraților să plătim, odată platit avansul, se ştie exact nr. de cluburi, etc. participante, si atunci se pot stabilii datele, vom sti daca prima etapa se va desfăşura într-o manşă sau în două, nr. exact de loturi ş.a.m.d., că de înscris toată lumea se înscrie......
danezu
Nume utilizator schimbat din drdan

Bogdan Dragan
Partener Crapmania.ro

Mesaj de Bogdan Dragan »

Vladut Mateianu scrie:Se creaza un precedent. O regula schimbata in timpul jocului deoarece asa a propus cineva.
Cum si facut tu anul trecut? La tine a mers...la altii de ce nu ar merge?

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”