Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee
3,81 m, e bine?SEPY31 scrie:vine cu ceva reducere class-ul?
MAXXX EVOLUTION 8 BRAID de 0,25 este mai subtire ca MAXXX CAMOUFLAGE de 0,25 . La fel si la 0,30.catalinSM scrie:Dane, sa nu deschid alta conversatie: pentru class folosesti HAKUYO MAXXX EVOLUTION 8 BRAID tot de 0.30 sau scazi la 0,25?
Vine pe pretul din anul acesta ( fara reducerea de lichidare stoc ).SEPY31 scrie:vine cu ceva reducere class-ul?
merciDan Mitranescu scrie:MAXXX EVOLUTION 8 BRAID de 0,25 este mai subtire ca MAXXX CAMOUFLAGE de 0,25 . La fel si la 0,30.catalinSM scrie:Dane, sa nu deschid alta conversatie: pentru class folosesti HAKUYO MAXXX EVOLUTION 8 BRAID tot de 0.30 sau scazi la 0,25?
Asa ca eu recomand tot 0,30 pentru "8 BRAID" , care castiga prin faptul ca este mai subtire si mai matasos decat 0,30 CAMOUFLAGE ( este ca un 0,25 CAMO) , rezistenta fiind ca la 0,30 CAMOUFLAGE.
pai 0,25 e 0,25...... camouflage e supradimensionat sau 8 braid e subdimensionat?Dan Mitranescu scrie: MAXXX EVOLUTION 8 BRAID de 0,25 este mai subtire ca MAXXX CAMOUFLAGE de 0,25 . La fel si la 0,30.
MAXX CAMOUFLAGE este din 4 spire. La 0,25 rezista numai pe lansete mai putin puternice. Eu am dat cu el pe MTX14 , dar pe CLASS-uri am trecut la 0,30.REMUSGL scrie:0.25 MAXXX CAMOUFLAGE cu class eu il rup la fiecare aruncare, 0.30 se rupe dupa MULTE aruncari poate conteaza si lotul. Momentan am rezerve considerabile de CAMOUFLAGE inca nu ma despart de el.
0.25 MAXXX CAMOUFLAGE nu este tot din 8 spire ? Este mult mai rezistent Evolution asta nou ? Ca cel vechi era mai slab ca MAXXX CAMOUFLAGE.