Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
Ai avut mp pe tema asta.ceangau alexandru scrie:...Incaodata fac apel .....la bunavointa unui pescar ...sau de ce nu Colectivului redactional al revistei Super Pescar....vreau neaparat primul numar ...vreau sa fac colectia revistei....vreau sa fac abonament...plata ramburs prin Posta Romana...!!!!!! ...multumesc..!!!!
a aparut deja nr. 2???vlad.oproiu scrie:am cautat nr 2 al revistei joi si vineri si nu am gasit.
ieri cel putin am cautat de la unirea pana la romana (plecat cu treaba) si degeaba.
da, l-am luat azi dimineata. Sîcsamanoske72 scrie:a aparut deja nr. 2???vlad.oproiu scrie:am cautat nr 2 al revistei joi si vineri si nu am gasit.
ieri cel putin am cautat de la unirea pana la romana (plecat cu treaba) si degeaba.
facem schimb?iti dau nr.1 si un plic de ace!doru_croc scrie:da, l-am luat azi dimineata. Sîcsamanoske72 scrie:a aparut deja nr. 2???vlad.oproiu scrie:am cautat nr 2 al revistei joi si vineri si nu am gasit.
Ace cu gamalie?.. Luni apare peste tot.samanoske72 scrie:facem schimb?iti dau nr.1 si un plic de ace!doru_croc scrie:da, l-am luat azi dimineata. Sîcsamanoske72 scrie: a aparut deja nr. 2???