Cantar+ trepied 200 lei pret fix.
Vana Senzor 200 lei pret fix.
Scaun Chub 200 lei negociabil.
Brolly Anaconda uncle frank 2 350 lei negociabil !
tel 0727578862 claudiu
Am convenit ca imi trimiti mie pachetu tripod+cantar. Am vb la tel si urma sa imi trimiti coletul. O zi, doua, nu ai mai raspuns la telefon dupa ce am zis ca vreau cu verificare colet. Sa aveti mare grija cei care cumparati de la acest user. Rușine!!!
Prietene tu esti frustrat ca nu ti-am lasat 20 lei,vi cu povesti cu banii in cont ,poate nu am cont de asta nu ti-am trimis,nu am eu timp sa pierd vremea la banca pentru cei 200 lei, am vandut pe crapmania zeci de produse , nu am nici feedback negativ .
Eu frustrat? Nici pe departe. Ai zis ca trimiti pachetul cu 200 lei plus transport achitat de mine. Dupa care nu ai mai raspuns la telefon. Eu doar ti-am zis ca e mai ok daca ai cont. Asa fac si eu cu coletele trimise de mine. Probabil nu ti-a convenit ca am cerut verificare colet. Eu doar am atras atentia ca esti un tip dubios. Dpmdv.
pai daca nu stai in "20 lei " ce imi spui sa imi vireze mie fan courier in cont ca sa nu platesti intorsul banilor .nu am nicio problema sa trimit cu verificare colet ca nu trimit cartofi sau cizme .uite platesc eu 50 % din transport si verificare colet si dupa ce le primesti sa spui ce ti-am trimis pe forum.