Moderator: gor965
pai tocmai ca te cunosc, am pus zambaretul alaVladut Mateianu scrie:Cuvintele sunt ptr oamenii destepti. Faptele sunt ptr toti. Daca vrei sa profiti de o femeie frumoasa, o atragi in pat prin cuvinte iscusite....nu prin amenintari. Am crezut ca ma cunosti...cornelserbu scrie:pai s-o fi gandit si el ca "Felicitari lui. Mie a inceput sa-mi placa. Sa vedem daca face ce a promis."Vladut Mateianu scrie:Sandule, poate ne spui si ce te-a facut sa facu pasul catre federatie ! Ai vazut vreun club cu pretentii sa il urmeze pe popescu ? Poate imi scapa ceva......
si cu toate astea, sunt multi care sustin inteligenta la caini...doar instinct si atat !gabi1 scrie:Acum 5 ani am fost cu un amic din Ciorogârla până la Dorohoi să-și cumpere un pui de ciobănesc Caucazian. De fiecare dată când mergeam pe la amic(uneori săptămânal) îi duceam cățelului câte ceva bun de papa și el se juca cu mine de nu mai scăpam de el. Când s-a mărit, avea 1an și ceva după ce ne-am jucat, stăpânul i-a dat un rasol de vacă fiert, m-am apropiat să-l admir cum ronțăia osul. Nu vă spun cum a reacționat crezând că osul său este în pericol.
Desi este semnata de o doamna, declaratiile astea sunt opera lui El grande Presidente. Numai autoinchipuitul Dumnezeu al pescarilor putea sa declare liberi de contract niste sportivi care nu au contract cu el, reprezentant al unei federatii. Sportivii au contract cu clubul, nu cu federatia iar clubul exista in continuare, ptr. ca stergerea din lista de membrii ai celei mai de temut federatii din lume, nu insemana dizolvarea bai Popete !kelu84 scrie:...
Art. 3 Sportivii legitimați la cluburile menționate sunt declarați liberi de contract.
...
Așa-s femeile, ''ciugulesc'' și ele ce găsesc...aia te gasesc cu lipsa in gestiune si alte kkt-uri si tu spui ca astepti in continuare bani de la ei ...![]()
![]()
![]()
Sunt si cateva cluburi de "crap" pe aici..... gonite de la masa promisiunilor. Oare or avea coloana vertebrala sa se lase sau fuguta la Agvps ca "era mai bine inainte" ?kelu84 scrie:pe site ul federatiei lui popete....
DECIZIA NR. 1/18.01.2017
Având în vedere Hotărârile Adunării Generale Extraordinare din data de 6 decembrie 2016 privind excluderea unor Cluburi sportive și respingerea cererilor de afiliere definitivă a altor cluburi, Președintele Comisiei Centrale de Competiții, Legitimări, Transferări și Clasificări Sportive
DECIDE
Art. 1 Dispune anularea Legitimațiilor sportive eliberate următoarelor Cluburi sportive:
CS Monsterfish Timișoara
CS Mânjești
CS Parapescar București
CS Lufarul Constanța
CS Free Carp Deva
ACS Poptaissa Carp Club Turda
CS Carp Zone București
ACS Carping Club București
CS Lucioperca Spinning Club Biștrița
Ștefan Popescu – președinte FRPS
Pun pariu la urmatoarea stire te vei suci!!!Vladut Mateianu scrie:Sunt si cateva cluburi de "crap" pe aici..... gonite de la masa promisiunilor. Oare or avea coloana vertebrala sa se lase sau fuguta la Agvps ca "era mai bine inainte" ?kelu84 scrie:pe site ul federatiei lui popete....
DECIZIA NR. 1/18.01.2017
Având în vedere Hotărârile Adunării Generale Extraordinare din data de 6 decembrie 2016 privind excluderea unor Cluburi sportive și respingerea cererilor de afiliere definitivă a altor cluburi, Președintele Comisiei Centrale de Competiții, Legitimări, Transferări și Clasificări Sportive
DECIDE
Art. 1 Dispune anularea Legitimațiilor sportive eliberate următoarelor Cluburi sportive:
CS Monsterfish Timișoara
CS Mânjești
CS Parapescar București
CS Lufarul Constanța
CS Free Carp Deva
ACS Poptaissa Carp Club Turda
CS Carp Zone București
ACS Carping Club București
CS Lucioperca Spinning Club Biștrița
Ștefan Popescu – președinte FRPS![]()
Poate intra vreun reprezentant al cluburilor respective sa ne spuna si de ce au facut pasul catre Popescu, si nu au urmat exemplul cluburilor consacrate(sau in curs de consacrare) care au stat in banca lor ! Hai, cu cuvintele voastre...