Cei care le-au testat, dupa parerea mea, imposibil sa nu fi observat aceste probleme....
Moderatori: Bogdan Zaharia, odoctee, gor965, Adi Forest
Pai eu zic ca e normal sa o ia intr-o parte din moment ce nu se deschide simetric fata de punctul de tractiune.HENRICH scrie:Este cea mai proasta marfa de la''marele'' Fox,ori se deschide in aer,ori ramane blocat,si nu stiu de ce la recuperare,are tandenta de a face micsari laterale,raman la vechiul SPOMB!
Pe aia, ii inteleg, am vazut multe "bube" la produse si la accesorii Fox, nu-i inteleg pe cei de la Spomb, ca si-au pus "semnatura" pe un asemenea produs, inteleg ca au vrut sa ramana lumea cu Spomb-ul original, insa, tot asupra lor se rasfrang si problemele de la Spomb-ul Fox, cel putin, pentru mine...daca Renault face niste magarii cu Dacia, nu e Dacia vinovata, decat intr-o oarecare masura, desi, e.l cumparata de Ranault, nu e cea mai potrivita comparatie, ca Fox nu e cumparat de Spomb...pescarusull scrie:Pai eu zic ca e normal sa o ia intr-o parte din moment ce nu se deschide simetric fata de punctul de tractiune.HENRICH scrie:Este cea mai proasta marfa de la''marele'' Fox,ori se deschide in aer,ori ramane blocat,si nu stiu de ce la recuperare,are tandenta de a face micsari laterale,raman la vechiul SPOMB!
Nu inteleg cum inginerii de la fox nu s-au gandit la asta.