Salutari tuturor!
Acum ceva zile cerusem o parere legata de Daiwa black widow stalker 3.0 m, 3.0 lbs. Cum am si scris in titlul topicului, as dori niste recomandari pentru acele mulinete. Precizez ca pescuiesc de cele mai multe ori la dunare si in delta. Sunt incepator in pescuitul crapului deci orice sfat e binevenit. Multumesc anticipat!
Eu unul iti recomand acest fir de la P-Line Extrusion Smoke SIlver 0,41mm / 2000m. Fata de alte multe fire groase, acesta are o elogantie redusa dar si o rezistenta sporita la abraziune.
Alte fire pe care le recomand:
Fir fluorocarbon coated P-Line CX Premium Moss Green 0,41mm/17,95kg/2000m - acesta este firul pe care l-am folosit in sezonul ce a trecut in pescuitul plantat, pe o balta cu destul de multe agaturi. http://www.totalfishing.ro/fir-fluoroca ... 45627.html
Eu iti recomand orice fir de 045. De preferabil unul ieftin, pentru ca la diametrul asta, si mai ales pe dunare unde pescuiesti aproape, cam toate firele sunt rezistente.
cauta si vezi pe forum am postat eu cate ceva despre fire de pescuit ,recomand monofilament shimano besthmaster(5€ 200 m),daiwa infyniti duo(15€ 1000 m) iar ca fir textil braid 8 dinema kairiki sx8 sau caperlan (10 eurocent pe metru bobine de la 130 la 2700 m kairiki)