Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee
Se poate face la strung... masori filetul exterior ca sa aflii pasul filetului... dupa care se executa piulita.REMUSGL scrie:Piesa incercuita cu rosu. Exact piesa din fluture care are filetul pe ea .
La fel am patiti si eu la un Mitchell Avocast, aparent Arrow nu au putut sa o repare, am facut comanda la Penn de piesa respectiva pentru ca se potrivesc cu cele de Affinity.
La strung nu are cum sa o faca ca difera filetul.
Salut,dumitru1 scrie:salut e deajuns sa te duci an orice dechatlon daca mai ai scontrinul(bonul de plata) fiscal o sa ati schimbe mulineta cu totul daca nu, la un strung til poate face din nou
Multumesc pentru opinie,Neamtul scrie:Eu nu înțeleg de unde boală asta să strângi frână până crapă. Chiar nu te ajuta la nimic un click sau doua în plus. Nu o sa se rotească în aruncare și nici nu îți va influența lungimea lanseului în veci! Filetul s-a stricat pentru ca ai folosit mulineta inadecvat, mai ales ca mai ai câteva victime.
PS: Du-de la strungar!
La Adonis, ca si la Okuma, piulita este de 5 cu filet metric (cu pas 0.8 parca, daca gresesc nu ma injurati). Am facut proba cu piulite uzuale si e okREMUSGL scrie:La strung nu are cum sa o faca ca difera filetul.
Daca nu gasesc variante finite, sper sa mearga urmatoarea varianta:mrs scrie:Se poate face la strung... masori filetul exterior ca sa aflii pasul filetului... dupa care se executa piulita.