Greys gt4

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

Crap.mures
Puncte: 0

Greys gt4

Mesaj de Crap.mures »

Salutare, as dori sa vad pareri ale celor care au folosit aceasta lanseta. Ma refer mai ales la varianta de 3.90 si 3.5 lb. Comportament in drill, cat si capabilitatile in lanseuri.

Crap.mures

Mesaj de Crap.mures »

Toata lumea are doar shimano si mtx...?

catalinSM

Re: Greys gt4

Mesaj de catalinSM »

Salut. Un prieten are greys aircurve 13ft. Super bete, usoare, slim, arunca bine cu ele(intre 170 si 175 m cu fir sufix de 0,23 pus pe ultegra 10000 xsb), dar cam scumpe. nu stiu daca sunt apropiate de ce vrei tu dar sper sa ajute comentariul.

Crap.mures

Mesaj de Crap.mures »

Modelul mentionat de mine se incadreaza undeva la mijlocul gamei, pe cand aircurve e in top, dar multumesc de informatie.

phantom23ovy

Mesaj de phantom23ovy »

Am pescuit si o sa mai pescuies cu un modelul Greys Prodigy Plus 50, le are colegul meu luate second de aici de pe forum, si nu pot decat sa le laud. Arata foarte bine(usoare, subtiri si lucrate atent), se comporta super in dril si decent in aruncari (sigur in buget de 800-1000 Roncat erau de noi sunt si alte modele / branduri la fel de bune). Oricum , acum colegul e fan Greys - lansete crap Greys, lanseta de musca deja e la a doua (prima a fost mutilata de un porbagaj de Logan) tot Greys, mulineta si fir musca Greys plus alte cateva accesori. Cred ca finisajele l-au cucerit plus ca e ceva ce nu vezi toata lumea (pentru uni conteaza si asta).

Crap.mures

Mesaj de Crap.mures »

Ce se intelege prin aruncari decente?

phantom23ovy

Re:

Mesaj de phantom23ovy »

Crap.mures scrie:Ce se intelege prin aruncari decente?
Colegul a dat anu trecut 178 m pe pamant (pescar de placere nu de competitie), eu sunt genul care da cu mila cu sculele altuia.

Crap.mures

Mesaj de Crap.mures »

Mi se pare o distanta mai mult decat decenta, in conditii de pescuit s-ar putea ajunge la 100-120m...

phantom23ovy

Mesaj de phantom23ovy »

de aceea am specificat "decent"....daca ziceam ca este buna sigur sarea cineva cu MTX-ul si Velocity sa ma contrazica

stef alin

Mesaj de stef alin »

de curiozitate cat arunci tu pe pamant masurat de 180 ti se pare o aruncare decenta sau aproape jenanta din cate vad ca zici ?

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”