Comparatie costuri !

Moderator: andrei vladeanu

Scrie răspuns
EX-UL
pescar de competitie
Mesaje: 2570
Membru din: Sâm Ian 08, 2005 19:47
Puncte: 0
Localitate: Bucuresti
Contact:

Comparatie costuri !

Mesaj de EX-UL »

Cineva scrie pe Liga urmatoarele :

In ce spui tu este TOTAL gresit, de ce:
1. in sistemul APCR se plateste o taxa de 1500 euro de lot - corect?
Particip la o mansa si lotul nu se califica mai departe, deci pierde acei bani?


Cine a afirmat ca prima mansa / loturi este eliminatorie ? Poate , asa cum se preconizeaza :wink: , va trebui sa se imagineze 2 sau 3 manse de eliminare !

2. In sistemul LRC plateste 1500 ron = 366 euro - corect?

Corect - dar pentru echipa de 2 pescari !!!! care inmultita cu 4 echipe / lot inseamna - peste 1300 EUR ! . Matematica stie sa dea factor comun si sa repartizezez exact costuri / 2 pescari !

Participa la doua manse echipa de 2+1(rezerva), in cazul calificari pentru etapa urmatoare plateste inca 1000 ron si pentru urmatoarea etapa inca 1000 ron = 238 euro
total o echipa care ajunge in finala PLATESTE 366 + 238 + 238 = 842 euro
Taxa de 1500 RON este pentru primele 2 manse NUMAI IN CAZUL INSCRIERI A 40 ECHIPE PE CARE LE POATE ALINIA la aceasta ora "LRC".

RESTUL dezvoltarii de oferta este o mare timpenie !! Se compara costurile unei echipe de 2 + 1 pescari cu cele ale unui lot de 8 pescari ! . Concret o echipa de 2 pescari + 1 - plateste la final 842 EUR / 2 pesacri iar un lot caliicabil prin APCR plateste TOTAL 1500 EUR , pentru toate etapele !!!!

Nu ma gindeam ca , Liga de crap ne considera pe toti ceilalti atit de prosti - sa compari mere cu pere si sa zici ca la tine pepenele galben este mai ieftin !
Faceti voi calculul pentru 1 echipa de 2 pescari si vedeti ca taxele percepute de Liga sunt de 4 ori mai mari decit cele de la APCR - pentru ca noi in APCR avem angajamente ferme de sponsorizare , din partea membrilor si conducerii alese de noi , prin programul prin care au fost alesi ! De data asta ferm angajate prin canditatura si vot !

Avatar utilizator
Vali Vesa
pescar de competitie
Mesaje: 2971
Membru din: Vin Ian 21, 2005 15:59
Puncte: 0
Localitate: Constanta
Contact:

Re: Comparatie costuri !

Mesaj de Vali Vesa »

E greu cu "artimetica" Imagine
Clubul Sportiv Ovidius Constanta

EX-UL
pescar de competitie
Mesaje: 2570
Membru din: Sâm Ian 08, 2005 19:47
Puncte: 0
Localitate: Bucuresti
Contact:

Re: Comparatie costuri !

Mesaj de EX-UL »

Nu mai pot edita mai sus si trebuie sa scriu iarasi :

- la APCR , nu exista decit putine cluburi de pescari platitori . Cluburile suporta taxa , asigura nada si si isi pregatesc sportivii pentru competitie , cu investitia necesara . De aceea au cerinte maxime fata de cei care conduc APCR , alesi prin vot si pe baza unui program si a unor fonduri promise pentru ca prin prisma drepturilor detinute , marcilor OSIM , samd - sa faca rost de bani pentru turneu , la nivel global , pentru toti pescarii care vor sa participe . E usor sa faci socoteala , indiferent de cati participa , deplasarea oricarui lot national costa la fel !!!!!
- la Liga - se inmultesc 60 loturi de 2 pescari , cu 800 EUR / turneu si se face demonstratia ca transportul sculelor si a nadei . Romania - Franta - Romania ( anul trecut ) sau Romania - Anglia - Romania , costa 3000 EUR ! Va fac eu o oferta FERMA pentru 1500 EUR , fara alt cost suplimentar cu stationarea soferilor / 5 zile la destinatie ! Jaf pe fata !!! decretat de mine - o persoana care de bine de rau , asa cum poate el si la cit "ma duce capul" , este manager in logistica si transport international din 1993 , pe cont propriu - si inca firma lui exista si lucreaza "suspect de bine" si pe vreme de criza ! Si va mai spun un secret - daca ma sui eu pe masina aia - mai duc 200 EUR acasa !
Bref - lasati transportul la o suma redusa la 50 % - si contacti-ma pe mine sau pe Cristi Yamaha ( lucreaza in sistem logistic ) sa rezolvam aceasta problema , la costuri normale . Inainte de toate cautati sa calculati pret / pescar si nu sume globale ... cu care Liga vrea sa se puna intr-o lumina favorabila , in timp ce adevarul este intunecat rau de TOT !

EX-UL
pescar de competitie
Mesaje: 2570
Membru din: Sâm Ian 08, 2005 19:47
Puncte: 0
Localitate: Bucuresti
Contact:

Re: Comparatie costuri !

Mesaj de EX-UL »

Si pentru ca trecutul nu poate fi decit sustinator al viitorului , va comunic sponsorizarile primite de APCR pina la acest moment ( cu dragoste si fara obligatii ! ) :

- Acqua Service - Cornel Iacob ( fost membru APCR )
- RIV Express - Val Pangica ( fost membru APCR )
- Agencom Pantrans - Val Pangica ( fost membru APCR )
- Bodo ( colegul nostru )
- Nestle ( relatia lui Cornel Rosioru - valabila si astazi si activabila )
- Energofish - sponsorizare de 65 milioane lei
- samd , samd - rog pe dl. presedinte Stanila sa faca publice si alte nume ( mai sunt cel putin 5-6 nume ! de firme , dar nu sunt legate de pescuit )

Rog ca cineva din Liga sa scrie cind si cum a facut o sponsorizare pentru deplasarea lotului national al Romaniei , la orice destinatie din lumea asta ! Sa vedem cine are arici la buzunar si cine plateste pina la urma .......... Sa separam odata pentru totdeauna fatarnicia si ariciul , legat strict de competitie si de mandria de a face ceva ! NU de alta , dar a vrut si dl Oana sa faca o sponsorizare cu duba lui , si a costat tot drumul Romania - Franta - Romania , mai mult decit un transport cu un megacamion ( capacitate dei incarcare 20 x fata de mizeria lui de duba ) , pe relatia Romania - Spania de sud - Romania !!! Dar eu sunt fan al serialului State de Romania si inteleg aceste comportamente si costuri ......., pentru ca banii au alta valoare in lumea normala decit in Avatar ! Plus de asta - o sa vina si 2012 si pentru ce mai traim ?

Avatar utilizator
Vladut Mateianu
CS SENZOR
Mesaje: 18915
Membru din: Sâm Ian 08, 2005 20:23
Puncte: 0
Localitate: BUCURESTI
Contact:

Re: Comparatie costuri !

Mesaj de Vladut Mateianu »

Lotul a mai beneficiat de sponsorizari si de la :

Vali Vesa-Apcr
Viorel Holban-Apcr
Cristi Rudeanu-Apcr
Marius Niculae-Apcr
Vlad Parfene-prieten cu apeceristii
Marcel Niculae-Apcr
etc

Pe aceasta cale tin sa le multumim din nou ! :wink:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

Avatar utilizator
Vali Vesa
pescar de competitie
Mesaje: 2971
Membru din: Vin Ian 21, 2005 15:59
Puncte: 0
Localitate: Constanta
Contact:

Re: Comparatie costuri !

Mesaj de Vali Vesa »

Calculul este foarte simplu

In sistemul propus de LRC:

De pe forumul LRC

Quote

Echipe de 2 pescari + 1 rezerva
Taxa 1500 RON pentru primele 2 manse
1000 RON mansa a 3-a
1000 RON –Finala


Unquote

Deci o echipa de 2+1 plateste pana in finala 1500+1000+1000 = 3500 ron

Acum intervine problema: cine se califica pentru lotul national?

Varianta 1. Primele 4 echipe de 2 (3x2 titulari plus 1x2 rezerva) si implicit se elimina cele 4 rezerve (una de la fiecare echipa) care au participat la turneu – nu mi se pare corect

Varianta 2. Primele 3 echipe – 3x(2+1) = 9 – lotul trebuie sa fie format din 8, rezulta ca se elimina (cum, prin tragere la sorti) o rezerva – iar nu mi se pare corect

Acum, la “artimetica” :lol:

Varianta 1. 4x3500 = 14.000 ron : 4.144 = 3378 euro
Varianta 2. 3x3500 = 10.500 ron : 4.144 = 2533 euro

Acelasi lot de 8, la APCR plateste 1500 euro

Astept comentarii din partea LRC, poate n-am inteles eu bine sistemul.
Clubul Sportiv Ovidius Constanta

EX-UL
pescar de competitie
Mesaje: 2570
Membru din: Sâm Ian 08, 2005 19:47
Puncte: 0
Localitate: Bucuresti
Contact:

Re: Comparatie costuri !

Mesaj de EX-UL »

Dan Mitranescu scrie :

"Vali,
Sistemul Ligii a fost creeat pe cifre concrete si necesitati reale ,in nici un caz nu a fost facut pe principii "de imagine" ,sa dea bine in piata.

Daca la sedinta de la Darvari TOATA LUMEA a fost de acord ca este necesara o suma de 30000 euro pentru cheltuieli si deplasarea in Anglia , acum apcr a gasit solutia sa reduca aceasta suma la jumatate . Sper ca nu se bazeaza si anul acesta pe aventuri...
In situatia in care se accepta cele doua sisteme paralele +finala la Liga suma de 3400 devine 1700 . Pe langa aceasta cei care participa decat la primele doua manse platesc decat 1500 ron.Este un avantaj de luat in calcul...
Si inca una : in situatia in care la apcr campionatul se desfasoara pe loturi ... atentie ! ...platesc patru echipe si "joaca" numai trei ! Asa ca un calcul corect se face pe 3 echipe nu pe 4 !"


Vreau sa ii precizez lui Dan Mitranescu ca si sistemul APCR a fost facut tot pe cerinte stringente - adica sumele necesare sunt acelasi , in plus sau in minus , functie de "fitze"-le organizatiei , dar suma este cam la fel .
Liga calculeaza la modul urmator - fara sa isi aroge nici un ajutor fata de membrii ei ! Asta in ciuda faptului ca nici macar nu au calitatea sa promita ceva - ne costa XXXX Eur- impartim la 40-60 echipe ( de 2 pescari ) , care daca vor sa participe , trebuie sa plateasca ( 3500 lei pina in faza finala ! ) si din atitia bani strinsi , este mai mult ca sigur ca Liga va putea sa plateasca balti , arbitrii si deplasarea lotului ! Concret platiti fraierilor , pentru ca la banii astia putem inscrie un lot la CM si avem resurse sa facem orice !
Toata aceasta demagogie este o "stralucire" falsa si am sa-i rog pe cei care au achitat deja taxele cerute de Liga , sa ma contacteze , si am sa le pun la dispozitie gratuit - minima consiliere juridica , prin care pot castiga interese pentru banii platiti , PROPUSI PUBLIC , fata de o initiativa , care promite ceva fals in mod public ( acest drept de organizare Liga nu il detine pe acte !!! ) Se cheama , INSELACIUNE si are incadrare penala atit fizic si institutional .

APCR - ce face ? Stie si afirma de 2 luni ca organizeaza acest CN in baza actelor semnate de 5 ani de zile , acte care nu au fost anulate de NIMENI ! ; are grija fata de membrii ei ca sa plateasca cit mai putin la nivel de asociatie club si pune oamenii legati de APCR ( simpatizanti , conducere , proprietari de balti , samd ) sa aduca bani , care vor asigura TOATE cheltuielile necesare . Nu atribuie toate costurile pe spatele pescarului sau al clubului care il inscrie si incearca sa aduca si fonduri proprii in competitie , astfel incit sa asigure sanse relativ egale tuturor cluburilor MEMBRE APCR , indiferent de puterea lor financiara de moment . Liga face matematica pe lux si este generoasa in a plati sume nebune pentru servici normale ( pentru ca nu sunt baniI lor PERSONALI - sunt bani pescarilor ! ) , APCR stringe ca furnica , sa faca rost de bani , astfel incit sa fie bine tuturor simpatizantilor sau cluburilor afiliate .
Exista deja MULTE SPONSORIZARI la APCR - atit pe persoana fizica , societati comerciale , si internationale !!! ( gen Tarom ) ; aceste sponsorizari la Liga nu exista , penru ca nimeni nu ii recunoaste ca partener serios de dialog , atunci cind cind promit ceva ce nu detin si ma si colecteaza bani de la pescari !!!!

Lucrurile astea sunt evidente - dar Liga le interpreteaza cum doresc dinsii ! Cert este ca la APCR este mai ieftin ! Asta oricum ai face calculele !

Avatar utilizator
Vladut Mateianu
CS SENZOR
Mesaje: 18915
Membru din: Sâm Ian 08, 2005 20:23
Puncte: 0
Localitate: BUCURESTI
Contact:

Re: Comparatie costuri !

Mesaj de Vladut Mateianu »

Apcr nu prin ieftineala s-a impus !
Ci prin seriozitate, deschidere si calitate.
De aceea, pot exista in Romania 2, 3, etc campionate (sau cupe) nationale, da doar varianta CN organizat de AGVPS-APCR va stabilii campionii nationali si echipa care sa reprezinte Romania in lume !
Punct.
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

Avatar utilizator
Vladut Mateianu
CS SENZOR
Mesaje: 18915
Membru din: Sâm Ian 08, 2005 20:23
Puncte: 0
Localitate: BUCURESTI
Contact:

Re: Comparatie costuri !

Mesaj de Vladut Mateianu »

Iar daca 1500 euro este mult.... :roll: :oops: Sa nu uitam ca vor fi 3,4 sau 5 etape, iar taxa este ptr 8 oameni ! Sunt concursuri private, gen Darvari sau WCC unde tot cam atat costa inscrierea de echipa de 2 pescari !
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “ASOCIATIA PESCARILOR DE CRAP DIN ROMANIA”