Fir pentru Emblem Spod Daiwa

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

mircead
Veteran
Puncte: 0

Re: Fir pentru Emblem Spod Daiwa

Mesaj de mircead »

Mulineta mea, adica cea de spod din titlul topicului, vine doar cu un singur tambur, si sincer nadesc numai la sfoara, reusesc aruncari mai lungi in aceasta varianta dar folosesc aceeasi mulineta si la marker.
Cat despre pichetii de stabilire distanta ii folosesc rar,numai atunci cand nu am loc, in rest eu pun lansetele in suporti si plec cu spod/markerul si cu inca una sau 2 lansete pe camp..... :D
Nu sunt un pescar grozav , dar ma simt grozav pe balta !

cristiand

Mesaj de cristiand »

chiar e nevoie sa pleci pe camp pentru a pune clipul si la betele de pescuit?
am gasit zona, am lasat markerul acolo, din 2-4 aruncari cred ca reusesti cu putina dibacie sa arunci astfel incat spombul sau racheta sa cada langa marker (il vezi) si apoi cu betele de pescuit fara monturi e la fel treaba usoara sa vezi unde pica si din 3-4 aruncari sa o reusesti pe aia buna incat sa pui clip.
sunt convins ca un marker sau un spomd au alta traiectorie si curba in aer decat o montura asa ca daca le faci de aceeasi lungime eu personal cred ca nu 'pica' in acelasi loc.
BARICADA CARP CLUB
(part-time)

mircead
Veteran

Mesaj de mircead »

Ai dreptate fac asta cel mai des, insa atunci cand pescuiesc in ochiuri inguste de bradis sau am suprafete mici de substrat tare in mijlocul substratului namolos NU RISC si plec la plimbare pe camp
Nu sunt un pescar grozav , dar ma simt grozav pe balta !

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”