Florin Pata scrie:
Ordonanta s-a abrogat ! Ce mai cauta aia in strada ? ...
Da' ce, aia-s soriceii din balci sa-i intorci cu cheia? Sa stii ca atunci cand e prins un hot, cazul nu se stinge prin recuperarea pagubei...urmeaza un proces si o pedeapsa! Cam asa ar fi normal si aici...normal ar fi sa vedem niste demisii, cel putin la Justitie ! In rest, mai vedem zilele urmatoare daca cei din strada au si alte pretentii ! Scopul initial al protestelor a fost atins si cel mai probabil se vor stinge de maine incolo, pana in ziua in care alde Dragnea vor face legea care va fi exact ca ordonanta asta... si-atunci o vor lua de la capat !
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!
George Iorga
[quote=" Pai asta va zice si lumea ma, mars de aici infractorilor.[/quote]
Mie imi spui mars ? Argumente...nimic ? Asta ii caracterizeaza pe cei care nu au absolvit nici macar grupa mica de la gradinita !
Ultima oară modificat Sâm Feb 04, 2017 22:18 de către Florin Pata, modificat 1 dată în total.
Lucian SV scrie:mișto topicul. trebuie să recunosc că tov. Pata e de nota 10 pe malul Prutului! așa o propagandă mai rar. totuși locul ei nu este aici, cum ar zice Bobiță ” ne trebuie proști de proști”.
Cand argumentele nu mai exista apar mistourile de coltul strazii !
Lucian SV scrie:mișto topicul. trebuie să recunosc că tov. Pata e de nota 10 pe malul Prutului! așa o propagandă mai rar. totuși locul ei nu este aici, cum ar zice Bobiță ” ne trebuie proști de proști”.
ce argumente mai vrei. zi mersi că te-am băgat în seamă pentru talentul tău de politruc. problema ta este alta și în momentul când o să-ți primești binemeritatul șut în fund tradițional în partidul cu pricina, să nu spui că nu ți-am spus!
ce argumente mai vrei. zi mersi că te-am băgat în seamă pentru talentul tău de politruc. problema ta este alta și în momentul când o să-ți primești binemeritatul șut în fund tradițional în partidul cu pricina, să nu spui că nu ți-am spus!
Baiete cred ca nu stii cu cine vorbesti ! Nu am nevoie de atentia unor indivizi de care nu sunt interesat ce opinii au...asta ca sa fiu elegant ! Ce face PSD...treaba lor."Suturi in fund"........ma opresc aici sa nu se considere incitare la violenta !
PS - Propozitiile incep cu majuscula !
dacă voiai argumente le găseai pe pag.9 scurt și la obiect! ps. corectorul de texte gabi1 e banat. ps1. ar trebui să știi că cine scrie la calculator este obișnuit să scrie așa fiindcă editorul pune automat majuscula!
Lucian SV scrie:dacă voiai argumente le găseai pe pag.9 scurt și la obiect! ps. corectorul de texte gabi1 e banat. ps1. ar trebui să știi că cine scrie la calculator este obișnuit să scrie așa fiindcă editorul pune automat majuscula!
Îți mai trebuie oleacă de minte să realizezi că nu ai destulă.
Iar ai servit-o pe ”Mona” pe stomacul gol...
Crede în cel ce caută Adevărul,
Fereşte-te de cel ce l-a găsit.
(A.Gide) Sinceritatea nu te lasa fara prieteni. Ii triaza.
Asta este si problema mea: ca de fapt procentul celor care vor doar ordonanta abrogata e foarte mic. Restul sunt msa de manevra. S-au impartit fluturasi in care scria sa se instaleze pe telefon aplicatia FireChat si canalul #OUGprotestB. Instalati sa va convingeti cum se manipuleaza lumea...degeaba cade ordonanta, trebuie sa cada parlamentul, guvernul, sa plece toti. Sa fim seriosi...chiar nimeni nu-si da seama ca se speculeaza politic totul? Cine a platit flyierele, cine a platit proiectiile laser, cine a platit mustatile care s-au distribuit in seara asta? Eu am votat psd din aceleasi motive ca si Florin Pata, insa nu am fost de acord cu aceasta ordonanta. Ok! A cazut orodnanta, scopul a fost atins, acum sa si respecte programul de guvernare. In urma alegerilor au acest drept! Dar Iohannis nu se va lasa, va incita masele in continuare, Turcanu se va prostitua in continuare, Nicusor Dan la fel( care apropo e anchetat pentru fapte de coruptie in campaniile electorale). Asta ma supara cel mai tare: ca totul este politic si sincer imi este mila pentru cei care au iesit la proteste din convingeri personale si s-a ajuns la altceva. Mereu am repsectat oamenii care cred in ceea ce simt cu adevarat indiferent de culoarea politica, caci la urma urmei nu putem fi toti la fel. Care patron de hotel o duce atat de bine incat sa puna la dispozitie intre hotelul pentru protestatari? Restaurante din centru au oferit discounturi pentru demonstranti... Eu nu mai cred in Mos Craciun....Eram ferm convins ca miza nu e ordonanta, ci faptul ca psd iesit la putere. La urma urmei Iohannis a spus clar in campanie ca nu va permite o guvernare psd, si prin urmare nu se lasa. Si uite asa in timp ce astia urla sa cada ordonanta, HolzIndustrie mai tranteste o fabrica in Romania. E bineeee. Nimeni nu vrea sa inteleaga ca desi fragil, aem un echilibru care atunci cand se striga" jos guvernul", se duce de rapa. S-a uitat cinevva la cursul valutar in aceste zile? S-a uitat cineva la cursul valutar dupa rezultatul alegerilor in perioada cat Iohannis a refuzat o propunere de prim ministru si apoi s-a mai scobit in nas pana s-au intalnit pentru a doua propunere? Nu mai conteaza asta ca trei sferturi din protestatari sunt tineri cu rate in valuta pentru o casa...