Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee
Intr-adevar, acea captuseala ajuta: odata reducand considerabil condensul dar si pastrand o anumita temperatura in cort. (nu stiu cat de sesizabil este).sorinhc scrie: "catuseala interioara a materialului ce reduce condensul si mentine racoare in zilele de vara toride" - Este adevarat?
Protectia UV50+, te protejeaza de razele soarelui (nu trec prin cort) ... deci sa spunem ca ajuta la mentinerea temperaturii in cort.sorinhc scrie:"realizat din material rezistent Dura-Stop cu protectie UV50+" - UV50+ cam ce am avut cu acest indicativ tine asazisa "racoare" dar nu fac minuni, nu e o diferenta foarte mare dar totusi este. Adevarat?
eu as opta pentru Umbrela cort Wychwood HD MHR Brolly System:sorinhc scrie:Pretul Brolly-ului de la Avid este destul de piperat. Daca comparam ca pret cu un mic efort pot sa optez pe Supa de la Fox. Ce mi-ar oferi Fox-ul Supa mai mult decat Avid-ul ?
Merci Mihai. Un dezavantaj ar fi lipsa plasei pt insecte (pe fata). Din cate vad nu apare pe nicaieri si nici in clipurile de pe net nu am vazut plasa. Este un "must" mai ales noaptea. Are sau nu ?mihai florescu scrie:eu as opta pentru Umbrela cort Wychwood HD MHR Brolly System:sorinhc scrie:Pretul Brolly-ului de la Avid este destul de piperat. Daca comparam ca pret cu un mic efort pot sa optez pe Supa de la Fox. Ce mi-ar oferi Fox-ul Supa mai mult decat Avid-ul ?
http://www.totalfishing.ro/umbrela-cort ... 67034.html
la care pot achizitiona si Winter Skin:
De ce? Pentru materialul deosebit cu rezistenta 10,000mm, pentru sistemul usor de montare si demontare, dar si pentru pret. Cand ai timp treci pe la magazin sa iti faci o parere despre matiarulul folosit de Wychwood la umbrelele cort.
Are lasa de tantari in partea frontala.sorinhc scrie:Merci Mihai. Un dezavantaj ar fi lipsa plasei pt insecte (pe fata). Din cate vad nu apare pe nicaieri si nici in clipurile de pe net nu am vazut plasa. Este un "must" mai ales noaptea. Are sau nu ?mihai florescu scrie:eu as opta pentru Umbrela cort Wychwood HD MHR Brolly System:sorinhc scrie:Pretul Brolly-ului de la Avid este destul de piperat. Daca comparam ca pret cu un mic efort pot sa optez pe Supa de la Fox. Ce mi-ar oferi Fox-ul Supa mai mult decat Avid-ul ?
De ce? Pentru materialul deosebit cu rezistenta 10,000mm, pentru sistemul usor de montare si demontare, dar si pentru pret. Cand ai timp treci pe la magazin sa iti faci o parere despre matiarulul folosit de Wychwood la umbrelele cort.
Usa frontala este prevazuta cu plasa de tanatari. Am gasit o poza care arata acest lucru.sorinhc scrie:Merci Mihai. Un dezavantaj ar fi lipsa plasei pt insecte (pe fata). Din cate vad nu apare pe nicaieri si nici in clipurile de pe net nu am vazut plasa. Este un "must" mai ales noaptea. Are sau nu ?mihai florescu scrie:eu as opta pentru Umbrela cort Wychwood HD MHR Brolly System:sorinhc scrie:Pretul Brolly-ului de la Avid este destul de piperat. Daca comparam ca pret cu un mic efort pot sa optez pe Supa de la Fox. Ce mi-ar oferi Fox-ul Supa mai mult decat Avid-ul ?