stii, tu care e problemaVladut Mateianu scrie:niste bile f bune. si este o mare smecherie ca o bila sa "se desfaca" repede !cristiand scrie:e vorba de dynamite baits. nu am incercat sa le usuc atat de mult dar am sa fac in primavara.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee, gor965
stii, tu care e problemaVladut Mateianu scrie:niste bile f bune. si este o mare smecherie ca o bila sa "se desfaca" repede !cristiand scrie:e vorba de dynamite baits. nu am incercat sa le usuc atat de mult dar am sa fac in primavara.
odsec scrie:stii, tu care e problemaVladut Mateianu scrie:niste bile f bune. si este o mare smecherie ca o bila sa "se desfaca" repede !cristiand scrie:e vorba de dynamite baits. nu am incercat sa le usuc atat de mult dar am sa fac in primavara.,si nu vreau sa jignesc pe nimeni dar multi cred ca o bila, boiles atunci e bun cand e tare nu se desface nici dupa o saptamana
eu cateodata mai zic: sa pescuim cu bile din lemn peste care punem aroma care ne place
crezi ca nu merge ? dar cand pescuiesti cu porumb artificial cu aroma, cum este ??![]()