Protocol AGVPS - APCR

Moderator: andrei vladeanu

Scrie răspuns
EX-UL
pescar de competitie
Mesaje: 2570
Membru din: Sâm Ian 08, 2005 19:47
Puncte: 0
Localitate: Bucuresti
Contact:

Protocol AGVPS - APCR

Mesaj de EX-UL »

In cursul acestei dimineti , in prezenta d-lor Neculai Selaru , Mugurel Ionescu si Theordor Bentu ( AGVPS ) s-a modificat si semnat protocolul avut de APCR cu AGVPS .
Astfel sub numarul de inregistrare 119 / 29.01.2010 , se prevad printre altele :

- modificarea adresei APCR in Calea Mosilor nr 128 , sector 2 Bucuresti
- semnatura presedintelui Constantin Stanila

precum si :

Art 2 - AGVPS Romania - membra a CIPS/FIPS-ed , va asigura reprezentarea si participarea echipei nationale de pescuit la crap selectionate la Campionatele Mondiale de Pescuit Sportiv la Crap;
Art 4 - APCR va organiza anual , pe cheltuiala proprie , sub egida AGVPS din Romania , Campionatul National de Pescuit la Crap , ca baza de selectie a lotului national de pescuit la crap ;
Art 6- APCR va asigura logistica , pregatirea si antrenamentul echipelor reprezentative selectionate , precum si conducerea tehnica a delagatiilor care se vor deplasa la Campionatele Mondiale de Pescuit la Crap .

Celelalte prevederi ale protocolului au ramas la fel ( cu adaptarile necesare conceptului de Campionat National de Pescuit la Crap ) .

Documentul oficial va fi prezentat asociatiilor cluburi membre ale APCR sau care doresc sa se afilieze in viitor , in sedinta de simbata 30.01.2010 , ora 10.00 - Sinaia , jud Prahova . La sedinta de la Sinaia va participa si dl. vicepresedinte Theodor Bentu , cu un cuvint de salut din partea AGVPS .

Avatar utilizator
Costel Stanila
Mesaje: 548
Membru din: Joi Mar 15, 2007 14:39
Puncte: 0
Localitate: Bucuresti

Re: Protocol AGVPS - APCR

Mesaj de Costel Stanila »

Hotarare Consiliu Director APCR :

Coroborind punctul 4 din protoculul semnat de APCR si AGVPS in data de 29.01.2010 , precum si tinind cont de prevederile statutare ale APCR , Consiliul Director a hotarit ca pentru formarea bugetului propriu necesar organizarii Campionatului national de pescuit la crap 2010 , se vor avea in vedere urmatoarele surse de finantare :
- pentru asociatiile / cluburi membre ale APCR , care inscriu un lot de minim 8 pescari la CN 2010 , se instituie o cotizatie suplimentara , pentru anul in curs , in valoare de 1500 EUR ( cv in lei , la cursul BNR din ziua platii )
- pentru eventualele echipe inscrise de catre Asociatii membre direct la AGVPS , cuantumul de 1500 EUR , va fi asigurat in baza unor protocoale intre aceste asociatii si APCR , de la caz la caz ( sponsorizare , contrapartida , balti , arbitraj , etc )
- venituri proprii ale APCR
Costel Stanila
A.P.C.R.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “ASOCIATIA PESCARILOR DE CRAP DIN ROMANIA”