al naibi noapte, scrie cu acelaşi marker şi la fel caracterele (vezi S-ul) la două "firme"!Dan Mitranescu scrie:Noaptea a rezolvat problema.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
al naibi noapte, scrie cu acelaşi marker şi la fel caracterele (vezi S-ul) la două "firme"!Dan Mitranescu scrie:Noaptea a rezolvat problema.
Asa il fac eu pe : S .Lucian SV scrie:al naibi noapte, scrie cu acelaşi marker şi la fel caracterele (vezi S-ul) la două "firme"!Dan Mitranescu scrie:Noaptea a rezolvat problema.
Dan Mitranescu scrie:Nu am scris eu ! Asa au venit din fabrica !Lucian SV scrie:cred că mai important e ceea ce a vrut să transmită. se observă că pentru el faptul că o firmă s-a comportat corect a fost o surpriză!
ps. când a scris Mitrănescu Focs pe nu mai ştiu ce scule, crezi că nu am înţeles mesajul?![]()
P.S. Altul a fost autorul , iar eu am ramas cu fapta.Totusi a fost o gluma, ... mai exact trei.
( lipseste "coarda"
)
Da !!!Ungureanu Bogdan scrie:E a ta Max?Alexandru Mihai scrie:Sa reintregim familia...![]()
![]()
Ce-ți mai place cleveteala.Ungureanu Bogdan scrie:E a ta Max?Alexandru Mihai scrie:Sa reintregim familia...![]()
![]()