Vand Shimano Tribal Velocity 3.90m, 3,5lbs

Moderatori: Dan Mateianu, Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee, Cristi Matei

Încuiat
tacheshun
Puncte: 0

Vand Shimano Tribal Velocity 3.90m, 3,5lbs

Mesaj de tacheshun »

Vand 2 x Shimano Tribal Velocity 3.90m, 3,5lbs. Impecabile.
1 lanseta folosita la o singura partida in 2016, a doua lanseta nefolosita. Cea folosita este cumparata de la marelepescar iar a doua de la Claumar.

Doar la una din ele mai am garantie(cea de la Claumar). La cealalta am pierdut bonul de vanzare :(

750 ron! Predare personala in Bucuresti - zona metrou Pipera sau in Popesti Leordeni.

Motiv vanzare: Nu sunt pe stilul meu de pescuit si am trecut pe Nash Scope de 10ft.

Revin cu poze diseara.
Marius Costache - 0725085121

tacheshun

Re: Vand Shimano Tribal Velocity 3.90m, 3,5lbs

Mesaj de tacheshun »

tacheshun scrie:Vand 2 x Shimano Tribal Velocity 3.90m, 3,5lbs. Impecabile.
1 lanseta folosita la o singura partida in 2016, a doua lanseta nefolosita. Cea folosita este cumparata de la marelepescar iar a doua de la Claumar.

Doar la una din ele mai am garantie(cea de la Claumar). La cealalta am pierdut bonul de vanzare :(

750 ron! Predare personala in Bucuresti - zona metrou Pipera sau in Popesti Leordeni.

Motiv vanzare: Nu sunt pe stilul meu de pescuit si am trecut pe Nash Scope de 10ft.

Revin cu poze diseara.
L.E. Rezervate!

tacheshun

Re: Vand Shimano Tribal Velocity 3.90m, 3,5lbs

Mesaj de tacheshun »

tacheshun scrie:
tacheshun scrie:Vand 2 x Shimano Tribal Velocity 3.90m, 3,5lbs. Impecabile.

Revin cu poze diseara.
L.E. Rezervate!
Vandute. Se poate inchide.

senzor planet
Încuiat

Înapoi la “ARHIVA BAZAR”