nu stiu cine o fi, dar nu cred ca e mare scofala...nici n-am auzit de el si nici el n-a auzit de cristi rudeanu, deci clar e..."nimeni"Lucian SV scrie:O fi purtătorul federal de cuvinte!

Moderator: gor965
nu stiu cine o fi, dar nu cred ca e mare scofala...nici n-am auzit de el si nici el n-a auzit de cristi rudeanu, deci clar e..."nimeni"Lucian SV scrie:O fi purtătorul federal de cuvinte!
Domnu' meu, te iubesc pentru postarea asta !!!!!eugen dragnea scrie:Daca erau ciobani coborati din munte aveau o scuza,dar Florentin & Co care stiau cu cine se inhaita,e prea cusuta cu ata alba...ticairlandezu scrie: Da sa dai bani!!! si sa nu *strigi" in gura mare dupa chitante(atatia ani)!!!...pur si simpu nu pot a intelege
Parerea mea: baietii aveau nevoie de federatie dar nu vroiau sa decarteze cotizatia ca deh, ei sunt de profesie "incasatori" in pescuit,altii sunt fraierii de "donatori",iar Popescu avea nevoie de ei ca avea o federatie de "carton" si la prima "ploaie" de la MTS se strica "jucarioara",ce nu au inteles baietii astia este ca Popescu pe cat este de nebun pe atat este de inteligent si i-a jucat cum a vrut el si iar au ramas de fraieri ca si pana acum...
Pescarilor cu state vechi,va intreb : Voua nu va este rusine ca dupa atatia ani de pescuit nu sunteti in stare sa va formati o asociatie unitara, reprezentativa si legala ?!