"2. Datele de desfasurare ale competitiei sunt: prima mansa - etapa eliminatorie in perioada 25-28 mai 2017, iar a doua mansa – finala in perioada 15-18 iunie 2017. (s-a votat: 11 voturi DA, 1 vot NU, 7 voturi ABTINERE) "
-------
este clar ca o sa fie peste 25 loturi ( estimez in jur de 28-30 ) si-o sa se imparta in doua grupe mansa eliminatorie ( se trag la sorti grupele ) .
in concluzie eu cred ca o sa fie cam asa :
doua etape 14-15 loturi intr-o grupa si se califica 3 in finala
a doua data se pune la doua saptamani una de alta pt. ca nu pot arbitrii sa arbitreze cu o pauza de doar doua zile ... miercuri -duminica si iar miercuri duminica ....plus ca in doua zile nu se `spala total cu ce au nadit primii si pot influenta unele standuri .
cred ca datele o sa arate cam asa :
25-28 Mai- prima mansa de calificari cu grupa 1 (se pastraza data initiala )
8-11 Iunie -a doua mansa de calificari cu grupa 2 (se adauga in plus aceasta data )
22-25 Iunie - Finala (se muta cu o saptamana mai tarziu fata de data initiala )
problemele apar daca numarul loturilor este `impar...pt ca o sa fie o mansa de calificari cu un lot mai mult si alta problema este ca subsectoarele o sa fie la fel cu un lot mai mult pe un subsector
acum sa vorbim de bani :
daca s-a calculat ca 45.000 ajung pt o mansa de calificari (18 loturi) si o finala de 6 ...cred ca 70.000 lei (am calculat 28 loturi ) este suficient pt doua manse si finala si taxa nu mai are cum sa mai creasca .....si poate chiar ramane ceva pt lotul castigator ca ajutor pt CM
sunt pareri personale la ce am scris aici ca o sa se intample in urma voturilor ... personal eu cred in alt sistem