Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee
Alin Galbenu scrie:Ultegra XTB (sau XSB) are acelasi mecanism cu Ultegra XTC sau XTD. Mecanismul wormshaft este asezat tot in partea de sus, la fel ca si la celelalte, diferenta fiind ca XTB nu are piese de plastic acolo, asa cum au modelele astea noi. Si nici plasticul de la galet. Are mai putin plastic decat astea noi.
Modelele de Ultegra, cu sistemul de oscilatie asezat in partea de jos, la XTB, sunt modelele 5500. Adica 5500 XTB si 5500 XSB. Acestea aveau un sistem mai primitiv, cu o singura axa de sustinere la sistemul de oscilatie.
De la XTC , inclusiv , au folosit acelasi mecanism si pe varianta 10000 si pe 5500.
Mhm, cam urat dar in fine. XTD este o mulineta superioara XTC-ului, asta e clar dar inferioara XTB-ului Ci4+, cred ca si XTB-ului varianta anterioara.Mihai.Popescu scrie:
Tecsi78 pe viitor cand mai ai de gand sa bati campii am sa te rog sa si detaliezi idioteniile pe care le scoti pe gura!!!
O zi buna,
Mihai
Te rog sa mai citesti primele 2 postari!!tecsi78 scrie:Mhm, cam urat dar in fine. XTD este o mulineta superioara XTC-ului, asta e clar dar inferioara XTB-ului Ci4+, cred ca si XTB-ului varianta anterioara.Mihai.Popescu scrie:
Tecsi78 pe viitor cand mai ai de gand sa bati campii am sa te rog sa si detaliezi idioteniile pe care le scoti pe gura!!!
O zi buna,
Mihai
"In momentul de fata, gama Ultegra include patru modele, pozitionate pe segmente de pret diferite. Cele mai accesibile sunt modelele-pereche Ultegra XTC (cu doua versiuni de marimi diferite) si XSC (cu nu mai putin de patru versiuni). La un pret mai ridicat si cu specificatii superioare, exista perechea Ultegra CI4+ XTB si XSB (cu cate doua versiuni fiecare)." Recenzia lui Mugurel despre XTC si XSC.
"La CI4 ai 1 rulment in plus , cel de la galet , si pinionul principal este din duraluminiu cu black almite" fata de XTD, reproduc dintr-un mesaj privat.
Mihai.Popescu scrie:Te rog sa mai citesti primele 2 postari!!
alystef71 a intrebat daca se merita sa treaca de la xtc la xtd si tu ai spus ca nu este nici un upgrade ci din contra un downgrade iar in postul urmator spui ca xtd-ul este superior xtc-ului
Degeaba te superi dar nu ai pomenit nimic de ci4, ai scris un comentariu in graba si gata.
Daca am fost mai acid imi cer scuze.
O zi buna!
Eronat, alystef71 a declarat ca detine XTB si daca merita sa treaca la XTC sau la XTD.Mihai.Popescu scrie:
Te rog sa mai citesti primele 2 postari!!
alystef71 a intrebat daca se merita sa treaca de la xtc la xtd si tu ai spus ca nu este nici un upgrade ci din contra un downgrade iar in postul urmator spui ca xtd-ul este superior xtc-ului
Degeaba te superi dar nu ai pomenit nimic de ci4, ai scris un comentariu in graba si gata.
Daca am fost mai acid imi cer scuze.
O zi buna!