Lansete telescopice

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

carbocalm
Puncte: 0

Re: Lansete telescopice

Mesaj de carbocalm »

Optiunile pentru telescopice bune sunt limitate.
Eu am cautat foarte mult si imi propusesem sa cheltui si mai mult numai sa gasesc ceva ok.
Cand am fost sa le iau de la total acum 2 ani, Mihai Florescu a tinut varful lipit de podea si am tras de ele cat am putut.
Ar mai fi o varianta, dar nu le aduce nimen si nu am vrut sa cumpar fara sa le vad inainte: quantum radical warchild telecarp.
https://www.youtube.com/watch?v=Sn_Ggelz7TM

Tritoiu Dragos

Mesaj de Tritoiu Dragos »

interesanta asta din video...dar cu ce grosime de fir aruncau?

Si eu vreu telescopice..dupa poze si reclama am vrut intai baracuda snake..dar dupa proba reala nu mi au mai placut.

carbocalm

Mesaj de carbocalm »

Tritoiu Dragos scrie:interesanta asta din video...dar cu ce grosime de fir aruncau?

Si eu vreu telescopice..dupa poze si reclama am vrut intai baracuda snake..dar dupa proba reala nu mi au mai placut.
Nu stiu sa raspund vis a vis de fir. Probabil un 0.20-0.25.
E ok inelarea la astea de 3.90 din videoclip, 50-16 si chiar daca inelul de plecare e apropiat de mandrina pleaca firul usor.
Acum pana nu le vezi live nu ai ce sa zici. Poate sa fie doar reclama.
Eu am cautat orice varianta inclusiv pokee-uri,fl-uri, baracude etc si nu am gasit mai ok decat prologic in Romania.

marian_popescu
pescar de competitie

Mesaj de marian_popescu »

Nu subestimati telescopicele. Daca sunt facute cu simt de raspundere, pot aduce satisfactii
Am avut si eu bff-uri. Nu am rupt niciuna, dar era deranja ta problema cu inelul culilsant
Pentru balta folosesc un model mai vechi de la gipo, de 3,90 cu 3, 5 lbs, care se incarca cel mai bine cu 120 de grame pt distanta...dar fac fata si la nadit, prima data le-am vazut in actiune cu korda skiliner mare...si dadea in ele posesorul fara mila
Am avut initial de 3 lbs si pescuiam numai cu naditor, nicio problema cu ele

Si am mai avut unele de la sert, alien skull. La 3,90 cu 3,5 lbs erau mai moi decat gipo de 3 lbs. Dar aveau 305 grame...si nici astea nu mi s-au rupt

Iar pt rauri...tot telescopice, niste dam-uri vechi, din fibra de sticla, de 3,3 metri

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”