ce treabă are drumul cu şedinţa?pharaoh scrie:De la Constanta venim doi, ca de obicei, sa nu ne plictisim pe drum. Sper ca nu o sa tineti pe hol pe unul dintre noi.

Moderator: gor965
ce treabă are drumul cu şedinţa?pharaoh scrie:De la Constanta venim doi, ca de obicei, sa nu ne plictisim pe drum. Sper ca nu o sa tineti pe hol pe unul dintre noi.
Pentru "siguranta" luati si niste pungi de popcorn, chips....pentru cel care, posibil, va sta pe hol!pharaoh scrie:De la Constanta venim doi, ca de obicei, sa nu ne plictisim pe drum. Sper ca nu o sa tineti pe hol pe unul dintre noi.
Vorba vine. Suntem nedespărţiţi . Ca Pic si Poc, Georgică şi Iulian Petre sau Bogdan Dragan și Mihai Pripon.Lucian SV scrie:ce treabă are drumul cu şedinţa?pharaoh scrie:De la Constanta venim doi, ca de obicei, sa nu ne plictisim pe drum. Sper ca nu o sa tineti pe hol pe unul dintre noi.
Copilul cu multe moaşe rămâne cu buricul netăiat.pharaoh scrie: Vorba vine. Suntem nedespărţiţi . Ca Pic si Poc, Georgică şi Iulian Petre sau Bogdan Dragan și Mihai Pripon.)))
Închipuie-ţi că am găsit loc la vagonul de dormit single!pharaoh scrie:Am zis ca nu e vorba de drum. Lucian abia a gasit 10 oameni de lot, probabil e mai greu sa-si gaseasca si partener de drum. No offence, Lucian, mai glumim si noi.
E pacat. Mai este timp pana pe 15 martie sa gasesti pescari !andrei22 scrie:Buna Dimineata,
Asociatia DACIC CARP CLUB isi anunta retragerea din competitie din cauza ca nu am putut strange un lot minim de pescari.
L-am avut , dar seriozitatea si implicarea oamenilor din ziua de astazi lasa de dorit.
Mai bine sa ne retragem acum inainte de stabilirea grupelor, tragerii la sorti etc.
Multumesc
Andrei Serban
Urez succes tuturor loturilor participante , fie ca cel mai bun sa castige!