Moderator: gor965
Nu poti sa faci performanta cu asemenea gandire. Nu poti sa stii ce grila tragi, nu poti sa stii cum va merge balta, nu poti sa stii ce vecini o sa ai...basca, subsectoarele care te ajuta macar sa ai un scor mai strans...mergi acolo sa te bati la calificare, sau sa-ti curga transpiratia incercandClubCarpCristian scrie:... In condițiile de fata, venim pentru participare...
george, ai fost la sedinta si eu nu te-am vazut ???gor965 scrie:Majoritatea decide la inceput, inainte de inscriere. Dupa inscriere, se fac modificari doar in unanimitate...asa pare logic si corect. Nu se retrage nimeni ?!ClubCarpCristian scrie:.... odată ce nu s-a ales ce a vrut majoritatea ..
asta trebuia s-o spui inainte sa votezi una din cele trei varianteAlexandru Mihai scrie:Pai de ce nu esti multumit?ClubCarpCristian scrie:Ne batem joc ! Puteam sa sponsorizam direct CN-ul.. daca tot suntem pe post de donatori.. odată ce nu s-a ales ce a vrut majoritatea ..
Te-ai inscris conform procesului verbal din 2016.
Nu sa schimbat decat prima etapa care sa impartit conform numarului de participante achitate.
Nici nu ati ajuns pe balta si v-ati dat seama ca trebuia si o semifinala???
Eheeee...
exagerezi si ai sa vezi dupa desfasurarea celor doua manse ca nu-i chiar asaClubCarpCristian scrie:Cei 6 care vor ajunge in finală, nu vor fi cei mai buni, vor fi doar cei mai norocosi.
Vai ce virulent esti !!! Nu trebuie sa fiu la o sedinta ca sa vorbesc despre ce m-i se pare logic si corect ! Inteleg ca e multa lume nemultumita dar asta nu inseamna ca are dreptate ! La orice concurs dupa ce se achita taxa, se pot face modificari doar cu acordul tuturor ...asa a fost mereu, ptr. ca cine s-a inscris a facut-o pe baza anuntului initial. Fac pariu ca daca era stipulate mai multe manse de calificari, semifinale si finala, cu taxa pe masura, nu va mai inghesuiati atatea cluburi.cornelserbu scrie: george, ai fost la sedinta si eu nu te-am vazut ???
sau bati campii asa doar ca sa te aflii in treaba ???
1. continui sa bati campii, fiindca nu stii ce a fost acologor965 scrie:Vai ce virulent esti !!! Nu trebuie sa fiu la o sedinta ca sa vorbesc despre ce m-i se pare logic si corect ! Inteleg ca e multa lume nemultumita dar asta nu inseamna ca are dreptate ! La orice concurs dupa ce se achita taxa, se pot face modificari doar cu acordul tuturor ...asa a fost mereu, ptr. ca cine s-a inscris a facut-o pe baza anuntului initial. Fac pariu ca daca era stipulate mai multe manse de calificari, semifinale si finala, cu taxa pe masura, nu va mai inghesuiati atatea cluburi.cornelserbu scrie: george, ai fost la sedinta si eu nu te-am vazut ???
sau bati campii asa doar ca sa te aflii in treaba ???
p.s.
Daca ma mai iei cu batut campii, sa stii ca dau armata jos din pod !
Nea Cornel,cornelserbu scrie:asta trebuia s-o spui inainte sa votezi una din cele trei varianteAlexandru Mihai scrie:Pai de ce nu esti multumit?ClubCarpCristian scrie:Ne batem joc ! Puteam sa sponsorizam direct CN-ul.. daca tot suntem pe post de donatori.. odată ce nu s-a ales ce a vrut majoritatea ..
Te-ai inscris conform procesului verbal din 2016.
Nu sa schimbat decat prima etapa care sa impartit conform numarului de participante achitate.
Nici nu ati ajuns pe balta si v-ati dat seama ca trebuia si o semifinala???
Eheeee...
votul pe care l-ai dat spune de la sine ca ai fost de acord cu schimbarea !
daca voua v-a placut circul ala de sedinta, atunci, gata, nu mai spun nimic
maxx, stiu ce ai votat, dar in cazul asta nu conteaza ce ai votat ci doar faptul ca ai votat...ce dreacu' nu putem fi putin lucizi ???Alexandru Mihai scrie:Nea Cornel,
Se pare ca nu sti ce am votat!
Am votat cu normalitatea, 34/12/6.
Si nu uita ca am explicat clar ce inseamna 34/6, dar nu am fost bagati in seama de ceilalti.
Nu numai eu am explicat si ceilalti dar nu sa inteles, au vazut numai manevre din partea noastra.