Moderator: gor965
Pai dacă sa propus nu era normal sa votez ? ....poate sunt eu prea obosit si nu înțeleg substratul discuției.cornelserbu scrie:maxx, stiu ce ai votat, dar in cazul asta nu conteaza ce ai votat ci doar faptul ca ai votat...ce dreacu' nu putem fi putin lucizi ???Alexandru Mihai scrie:Nea Cornel,
Se pare ca nu sti ce am votat!
Am votat cu normalitatea, 34/12/6.
Si nu uita ca am explicat clar ce inseamna 34/6, dar nu am fost bagati in seama de ceilalti.
Nu numai eu am explicat si ceilalti dar nu sa inteles, au vazut numai manevre din partea noastra.
p.s. fiecare vede normalitate prin prisma sa
1.nu ma intereseaza ce a fost acolo; eu vorbeam de un principiu-nu schimbi regulile decat daca e toata lumea de acord. Uita-te ce frumos scrie in regulamentul CIPS - DACA sunt peste 21 de loturi se vor face subsectoare !!! Astia si-au tras centura de siguranta in regulament...asa trebuia sa faceti si aici...sa stabiliti ce se intampla daca sunt mai multe loturi decat sustine balta. Mai bagati o etapa, mareati numarul de finaliste, etc.cornelserbu scrie: 1. continui sa bati campii, fiindca nu stii ce a fost acolo
2. aia cu armata poti s-o dai unde vrei, dar de speriat, chiar n-ai nicio sansa
3. in loc de amenintari puerile, nu ti-ar fi mai usor sa te informezi ???
4. pariul ala arata doar o infatuare desentata si atat !
George, asta e problema, banii, toți sau uitat doar in buzunar fără sa gândească.ClubCarpCristian scrie:Maxx, nu m-am referit la manevre din partea voastră. Nu îmi lua postarea in nume de rau..pentru mine era ok varianta pt 12 in finală.. cu 2 manse.. Pt a scutii cheltuieliile pt 3 etape.. Si varianta pe care ai votat'o era mult mai buna decat asta aleasa.
Pai trebuia ca noii veniti sa faca cunostinta cu "nucleul dur" !florian scrie:Se putea face tragerea la sorti pentru repartizarea pe masa si fara participarea reprezentantilor cluburilor la aceasta sedinta , avand in vedere ca lucrurile au ramas neschimbate fata de sedinta din 24.11.2017.
cred ca daAlbert scrie:Sau iar v-a luat banii si va "comunica" pe grupul secret de feisbuc?