MAESTRU EMERIT AL SPORTULUI

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

SERBAN_77
Puncte: 0

Re: MAESTRU EMERIT AL SPORTULUI

Mesaj de SERBAN_77 »

Cezar Bibu scrie:@serban 77,

rusine sa-ti fie tie, mai fripturistule ! nu cumva cu un an in urma te-ai inscris in APCR-ul ala trecut, de persoane fizice ? Si puneai zeci de intrebari pe forumul asta, ce si cum se face cu pescuitul asta? :evil: Ti-ai gasit acum in alta parte de lins, linge acolo si nu ne mai deranja !!

Scuzele mele celorlalti membri ai forumului, dar de "scriitori" d-astia care nu-si vad lungul nasului, m-am cam saturat!
Aveti dreptate domnule Cezar anul trecut m-am inscris in APCR prin sprijinul D-lui Vladut Mateianu( tin sa ii multumesc pentru sprijin), dar nu vad legatura cu jignitul " fripturistule", " lingau". Da ceream sfaturi pe forum, dar ce legatura are asta cu clubul din care fac parte si cu o simpla postare pe forumul clubului. Sa va intreb ceva daca vecinul isi vopseste casa verde trebuie sa il calomniez ca l-am ajutat la casa si el nu ma ascultat si a vopsito tipator. Nu tin minte sa va jignesc vreo data si nu cred ca marit sa imi vorbiti asa.
Serban Ionescu
0744.627.647
ionescu.serban@yahoo.com

Cezar Bibu

Mesaj de Cezar Bibu »

Mai, tu ai chiar tupeu ! Adica vii la mine acasa, si-mi spui sa ne fie rusine ! Aaa, dupa care multumesti ! :lol: Pai, asta nu-i jignire , mai baiatule?
Iti recomand sa te duci sa te joci in curtea ta. Stati acolo cuminti si jucati-va de-a maestrul si aplaudacii, fluturati flamurile, faceti matanii... Si puteti sa-l faceti pe Vadim Tudor presedinte onorific, ca are experienta la ode...
Hai, la revedere !

RazvanG
Pescar de competitie

Mesaj de RazvanG »

:lol: :lol: :lol:
Nume utilizator schimbat din shimanobig in RazvanG

SERBAN_77

Mesaj de SERBAN_77 »

Cezar Bibu scrie:Mai, tu ai chiar tupeu ! Adica vii la mine acasa, si-mi spui sa ne fie rusine ! Aaa, dupa care multumesti ! :lol: Pai, asta nu-i jignire , mai baiatule?
Iti recomand sa te duci sa te joci in curtea ta. Stati acolo cuminti si jucati-va de-a maestrul si aplaudacii, fluturati flamurile, faceti matanii... Si puteti sa-l faceti pe Vadim Tudor presedinte onorific, ca are experienta la ode...
Hai, la revedere !
Se pare ca nu se poate purta o discutie civilizata cu dumneavoatra, la jigniri sunteti numarul unu, halal exemplu.
Serban Ionescu
0744.627.647
ionescu.serban@yahoo.com

doru_croc
pescar de competitie

Mesaj de doru_croc »

SERBAN_77 scrie:Daca stiam ca doare asa rau nu mai postam nimic. Aceasta postare a fost facuta fara intentia de a jigni sau a brava pe cineva, nu a fost facuta de un discipol, ci simplu de un coleg de club catre alt coleg cu care are glume si pana la urma am facuto in ograda noastra. Si ca sa inchei cu o intrebare: De ce trageti fratilor cu ochiu in curtea vecinului? Rusinica nu este frumos.
Nu trage nimeni cu ochiul in ograda voastra. Chestiunea in discutie ati scris-o pe toate gardurile.... :lol:
Pentru unii umorul este ca si o limba straina: fara subtitrare nu inteleg nimic!
Este de o mie de ori mai bine să fii optimist şi să te înşeli, decât să fii pesimist şi să ai dreptate.

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

@serban

Ceea ce faci tu nu este fair-play. Te lasi manipulat, aruncat in fata , in numele unei cauze pierdute..... Chiar nu observi ca tu iti iei (si iti vei lua) castanele fara sa fie lupta ta ? Plus ca afacerea pe care ai inceput-o va avea mult de suferit ! :oops:
Iar despre postarile lui Cezar, ar trebui sa le iei ca un sfat sau ca o observatie, plus ca nu este bine niciodata sa musti mana care te-a hranit !

PS Plus ca nu sti niciodata ce-ti rezerva viitorul.... :wink:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

Dan Marinita
Pescar de competitie

Mesaj de Dan Marinita »

TOPALA scrie:DANE TE-AM RUGAT SA NU MAI POSTEZI AICI ! :twisted:
SERBAN ARE DREPTATE, VREA MULTE BAIATU ASTA.
De unde dracu ati gasit poza la MACUMBA asta.............. e tare rau :lol: :lol: :lol: :D :D
Hai ca nu sunteti sanatosi :lol: :lol:
Dan Marinita
AVIATORS FISHING CLUB

Victoras Petcu
Partener Crapmania.ro

Mesaj de Victoras Petcu »

Dan Marinita scrie:
De unde dracu ati gasit poza la MACUMBA asta.............. e tare rau :lol: :lol: :lol: :D :D
Hai ca nu sunteti sanatosi :lol: :lol:
Dane, "MACUMBA" este unul dintre cumetrii mei!!!!!! si eu nu m-am luat de cumatrul tau!!!!! :lol: :lol: :lol:
Victoras Petcu

vijeliosul

Re: MITRANESCU - MAESTRU EMERIT AL SPORTULUI

Mesaj de vijeliosul »

Vladut Mateianu scrie:O fi confundat notiunile ! Cred ca de fapt a vrut sa scrie MESTER, iar in loc de EMERIT a vrut sa scrie SMECHERIT !
Si asa merge, ptr ca un om care toarna plumbi poate fi numit MESTER !
Deci ,era MESTER SMECHERIT ! :D

Tot pe privat urmarile..... :roll:

emerit sau smerit :mrgreen:
prind cat prind si cand nu mai prind inseamna ca am secat lacul :)

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”