Nu se poate intra cu Chrome ?Ionut C-tinescu scrie:Google Chrome

Moderator: Dan Mitranescu
Nu se poate intra cu Chrome ?Ionut C-tinescu scrie:Google Chrome
Nu m-am exprimat eu bine...despre refresh la cache era vorba :Ionut C-tinescu scrie:...simplul refresh nefiind suficient pentru deblocarea site-ului :
Din experienta ta, care este diametrul maxim din textilul asta cu care ai reusi sa ajungi la 100m(ex. cu o lanseta gen mtx11) ?Dan Mitranescu scrie:Firul este destinat mulinetelor, deci este "moale" , nu sarmos.
Poate sa fie folosit si ca inaintas.
Este in genul Maxxx Camouflage ca structura.
Se poate folosi fara grija pe mulinete.
0,20-ul pentru marker. Trebuie vazut ca grosime.Diametrul este acelasi ca la Maxxx Camouflage, pentru cine a folosit firul asta.
Exista si varianta galben fluo, cu grosimi mai mici, pana la 0,10.
Le voi pune in curand si pe site.
Dai si cu 0,20 , dar un 0,16 cred ca este mai indicat. Oricum se pune inaintas.carbocalm scrie:Din experienta ta, care este diametrul maxim din textilul asta cu care ai reusi sa ajungi la 100m(ex. cu o lanseta gen mtx11) ?Dan Mitranescu scrie:Firul este destinat mulinetelor, deci este "moale" , nu sarmos.
Poate sa fie folosit si ca inaintas.
Este in genul Maxxx Camouflage ca structura.
Se poate folosi fara grija pe mulinete.
0,20-ul pentru marker. Trebuie vazut ca grosime.Diametrul este acelasi ca la Maxxx Camouflage, pentru cine a folosit firul asta.
Exista si varianta galben fluo, cu grosimi mai mici, pana la 0,10.
Le voi pune in curand si pe site.
Ceva de genul asta este.gor965 scrie:De dimineata n-am putut sa intru de la serviciu cu Firefox, insa de acasa am intrat cu toate browserele (Opera, Explorer, Firefox, Chrome). Tin sa cred ca e un conflict care apare la reincarcarea paginii din history si cookies, in sensul in care browser-ul are stocate date si imagini din vechiul sit si nu se pupa cu noul sit. Dupa ce se face refresh cred ca e ok.
Felicitări Dan Mitrănescu! Dacă ai reuşit să-l îngenunchezi şi pe cârcotaşul tău nr. 1 ....Albert scrie:Bravos, fain site
Spor!