lambe1981

Moderatori: Dan Mateianu, Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee, Cristi Matei

SIMI
pescar de competitie
Puncte: 0

lambe1981

Mesaj de SIMI »

un mare tepar vinde si cumpara dar in special vinde numa gunoaie

butuc_alexandru

Re: lambe1981

Mesaj de butuc_alexandru »

nici cu tine nu imi este rusine la domeniul vanzari gunoaie...asa ca mai usor cu tipatul cand tu esti din acelasi aluat

SIMI
pescar de competitie

Mesaj de SIMI »

nu cred ca am vindut niciodata gunoaie la nimeni ai cumparat 2 mulinete de la mine pe care una ai spart o si ai zis ca asa a venit si ai reparato si le ai vindut mai departe ca nu ti au placut si nu ai incasat atit de mult cit vroiai tu pe ele si mi ai zis ca ti am trimis gunoaie si sa ti mai dau inca ceva bani ca nu iesi bine la socoteala

SIMI
pescar de competitie

Mesaj de SIMI »

si am uitat sa specific aceste mulinete le am avut de la acest lambe1981

George S

lambe1981

Mesaj de George S »

Mai bine nu specificai...
Ai cumparat cu nestiinta gunoaie si ai vandut cu buna-stiinta mai departe aceleasi gunoaie?
Asta se intelege.

Sent from my iPhone using Tapatalk

butuc_alexandru

eu am specificat intotdeauna starea sculelor si defectele lor.
tu in schimb esti la fel ca sculele pe care le vinzi de "bune si perfecte" :wink:

dar nu am de ce sa intru in polemica cu tine ca tu este de cuvant si de mare onoare si oricum topicul tau trebuia pus la rubrica feedback

tu sa fi sanatos si sa mai iei multe tepe ... asa cum dai si tu
Ultima oară modificat Lun Mar 13, 2017 14:34 de către butuc_alexandru, modificat 1 dată în total.

butuc_alexandru

:wink: :wink: :wink:

SIMI
pescar de competitie

Mesaj de SIMI »

DOMNUL GEORGE S aceste mulinete le am cumparat de la acest lambe 1981 si nu ascund nimic l am intrebat pe butuc alexandru daca vrea sa faca un schimb cu alte scule ale lui i am zis ca mulinetele nu sunt noi sunt folosite dar nu sparte tamburi indoiti a zis ca e interesat sa i le trimit sa le vada le a primit a zis ca sunt ok le a vazut si una a spart o si a zis ca asa am trimis o dar nu recunoaste omul a reparat o si le a vindut mai departe dar nu a incasat cit a vrut el a luat mai Putin si sa suparat Nu le am vindut ca un nesimtit mai departe le am trimis omului daca ii plac si daca vrea sa le ia si el a zis ca sunt ok le ia dar una a sparto o si asta e a reparat o si a vindut mai departe Ce pot sa zic eu acum ca el nu le a vindut cum a vrut el trebuia sa le arunc totusi am platit 1400 pe ele asa folosite cum erau cu stima

SIMI
pescar de competitie

Mesaj de SIMI »

astept sa se mai scrie daca eu am vindut scule defecte sau sparte sau cine stie ce mi am schimbat de multe ori sculele am facut schimburi etc dar niciodata nu mi am batut joc de cineva tot ce am vindut sau schimbat toti au fost multumiti si eu la fel

butuc_alexandru

Ba le-ai vandut ca un nesimtiti...a zis ca sunt perfecte si bune.

Si stii bine ca mi-ai rugat disperat sa accept schimbul iar cand am primit coletul cu mulineta rupta te-am si sunat imediat ce a vent cel de la fan curier...si iar m-ai rugat disperat sa ma cert eu cu cei de la fan curier si sa ma ocup eu de reparatia ei... ca o sa imi dai tu banii pe reparatie

Sa-ti aduc aminte cat am alergat pentru a o repara si pana la urma nici toti banii pe reparatie nu i-ai dat ... ca sa nu mai zic de plangeri si reclamatii la fan curier .... ca na se presupunea ca tu ai pus coletul bine... de fapt nu tu ca tu nici nu stai in Romania si vinzi prin rude.

Cel mai mult imi parea rau ca mulinetele le vroia alticineva si am garantat eu pt ele si binenteles ca trebuia sa ma uit mai atent le ele.

Dar nu e nicio problema asta e.... mi-am luat o teapa de cateva sute de lei si tu ai mai facut o bisnita mica
Ei imi accept pierderea de bani dar e bine sa stie si lumea ce fel de om esti tu ca tot te lauzi ca esti cinstit si onest si injuri pe altii

senzor planet
Încuiat

Înapoi la “ARHIVA BAZAR”