Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee
Unde? Ce? Cum? Nu am gasit nici o infornatie despre asta!Tritoiu Dragos scrie:Nu se potriveste tamburul de 60 la 80 sau invers.
Din cate stiu merge schimbat tamburul dar trebuie sa schimbi si fluturele de frana.
Adica poti schimba tamburul original cu un tambur de Axeon de 80, cu conditia sa schimbi si fluturele de frana.MarioB scrie:Unde? Ce? Cum? Nu am gasit nici o infornatie despre asta!Tritoiu Dragos scrie:Nu se potriveste tamburul de 60 la 80 sau invers.
Din cate stiu merge schimbat tamburul dar trebuie sa schimbi si fluturele de frana.
Multumesc!Zsolt1980 scrie:Adica poti schimba tamburul original cu un tambur de Axeon de 80, cu conditia sa schimbi si fluturele de frana.MarioB scrie:Unde? Ce? Cum? Nu am gasit nici o infornatie despre asta!Tritoiu Dragos scrie:Nu se potriveste tamburul de 60 la 80 sau invers.
Eram curios ce implica, mulinetele le am noi, sambata au vazut balta pt prima data, nu ma apuc sa le modific; pierd si garantia si costul nu se justifica.Zsolt1980 scrie:Cu multă plăcere, dar nu lua de buna ceea ce am scris eu, dacă ai posibilitatea prima dată încearcă soluția asta într-un magazin.
MarioB scrie:Eram curios ce implica, mulinetele le am noi, sambata au vazut balta pt prima data, nu ma apuc sa le modific; pierd si garantia si costul nu se justifica.Zsolt1980 scrie:Cu multă plăcere, dar nu lua de buna ceea ce am scris eu, dacă ai posibilitatea prima dată încearcă soluția asta într-un magazin.