lambe 1981

Anunturi de vanzare, cumparare sau inchiriere scule de pescuit second hand. Bisnita interzisa!

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee, gor965

Scrie răspuns
SIMI
pescar de competitie
Puncte: 0

lambe 1981

Mesaj de SIMI »

Va salut cu respect. Sunt membru pe acest Forum din 2012 Motiv pentru care vreau sa scriu citeva cuvinte referitoare la acest lambe 1981. Pe scurt vreau sa spun ca este pentru prima data cind ma uit aici la aceste discutii nu m am uitat niciodata .Am fost odata laudat am fost odata mai Putin laudat nu cred ca am deranjat pe nimeni si nu am pacalit pe nimeni prin modul meu de a mi schimba tot timpul sculele de pescuit . Moderatorul Odoctee stie prea bine acest lucru .Am sa revin la ce vroiam sa spun .Am cumparat de la acest lambe 1981 2 mulinete daiwa infyniti la pretul de 1400 de lei presupunind ca aceste mulinete sunt ca si noi folosite foarte Putin . Cind le am primit nu erau chiar asa cum le a descris el erau foarte folosite dar intradevar functionau bine nu erau sparte sau alte Probleme . Nu mi au placut si am vrut sa le dau .l am intrebat pe butuc alexandru daca face un schimb cu mulinetele el avind un rodpod. El a mai cumparat cindva de la mine niste bete daiwa pe care poate le are si acum .I am trimis mulinetele prin curier si cind au ajuns la ele una mi a spus ca e sparta . L am intrebat cum asa pt ca le am impachetat ok curierul a vazut pachetul cum asa ceva .A zis ca rez el problema dar sa platesc eu reparatia . Am platit a reparato a zis ca mulinetele sunt ok ramine sa facem schimbul atentie socotite de el le 1200 de lei .Deci i le am dat la 1200 cumparindule la 1400 .Le a vindut pe 950 si mi azis ca sunt un mare tepar si mi am batut joc de el si ca el a iesit cu 60 de euro in minus pt ca mai mult de 950 nu a putut lua pe ele . Ce sa inteleg l am pus eu sa le vinda la acest pret sau el le a vindut cum a crezut el .Deci acum din prieteni am ajuns dusmani pt aceste mulinete .Cu stima Andrei-SiMi
Ultima oară modificat Mar Mar 21, 2017 3:21 de către SIMI, modificat 1 dată în total.

SIMI
pescar de competitie
Puncte: 0

Re: lambe 1981

Mesaj de SIMI »

IMI CER SCUZE DACA SE POATE MUTA ACEST MESAJ IN FEEDBACK VA MULTUMESC

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Marele Bazar”