Cumpar husa lansete 13'', va rog recomandari.

Anunturi de vanzare, cumparare sau inchiriere scule de pescuit second hand. Bisnita interzisa!

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee, gor965

mariosilaghi
Partener media
Puncte: 0

Re: Cumpar husa lansete 13'', va rog recomandari.

Mesaj de mariosilaghi »

Ajutati omul cu niste informatii clare, model, calitate, link catre produs, nu ii bagati pe gat ce aveti voi de vanzare :lol:
ps: Si eu sunt de parere ca husele individuale sunt mai ok avand in vedere ca vrei sa depozitezi 6 lansete. Daca nu le transporti cu tot cu mulinete, treaba e simpla parerea mea, cauta modelul asta ->
Imagine
Este Wichwood Solace, are capacitate de 6 lansete, protectie la inchidere, poti scoate lansetele si in partea superioara, in partea de jos are un material de piele care ajuta la protectie. E f comod si daca il iei in spate fie il transporti in mana. A avut o cunostinta de-a mea si a fost foarte incantat. Pretul nu il stiu dar sigur gasesti pe "goagal" :lol:
Sper ca am fost de folos.

cdlupu

Mesaj de cdlupu »

multumesc.

Florin Vasii

Mesaj de Florin Vasii »

Eu folosesc

http://www.totalfishing.ro/husa-lansete ... 28238.html

MI se pare ok pentru ca e foarte mica la transport. Am in ea 4 lansete, spod si marker, minciog si cobra. NU am mulintele montate, dar e un loc si pentru ele daca e nevoie.
Imi place aceasta husa pentru ca e foarte mica atunci cand are lansetele in ea. O pot cuprinde intr-o mana. E si foarte usoara.
In plus de asta are sistemul Aero Quiver System sau cum ii spune prin care poti agata diferite accesorii ca sling-ul sau husa de la minciog in stink bag (cele de la Shimano au acest sistem).

Stima,

shahjaban
pescar de competitie

Mesaj de shahjaban »

Si eu recomand huse individuale...iar marca Pelzer " is one of the best " ....
Dragos C. - Brasov

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Marele Bazar”