Eu mi-am confectionat o coada de minciog dintr-o lanseta rupta, Shimano Tribal Velocity de 3,6m, 3,25lbs. Coada de minciog va fi din doua bucati, sau poate trei, ma mai gandesc, o bucata scurta de 48 cm taiata din tronsonul de varf al lansetei, in care vine insurubat capul de minciog si coada propriuzisa din cotorul lansetei. Piesa in care se infileteaza capul de minciog am taiat-o impreuna cu o bucata de teava dintr-un picket ordinar, deja nefolosit. Dupa aceea am scurtat gradual tronsonul de lanseta, pana am ajuns la diametrul optim, astfel incat blancul sa intre perfect in bucata de picket taiata, dupa aceea , inainte de a lipi piesa metalica, pe bucata de lanseta am introdus o bucata de tub termocontractabil care sa acopere bucata de teava ce urma a fi lipita pe blanc cu Poxipol bicomponent, iar pe urma am pozitionat si contractat tubul termocontractabil. Urmeaza sa duc cotorul de lanseta la un rodbuilder, care sa-mi inlocuiasca mandrina cu un maner de eva. Urmand linkul de mai jos puteti vedea cum a iesit tronsonul la care va fi atasat capul de minciog.
https://www.dropbox.com/sh/l87jxr9q90lb ... 87i6a?dl=0