Cu piulita din otel urmatorul pas este sa se stemuiasca filetul de pe ax, mai ales ca este decat pe jumatate din acesta.danbd scrie:Daca nu gasesc variante finite, sper sa mearga urmatoarea varianta:mrs scrie:Se poate face la strung... masori filetul exterior ca sa aflii pasul filetului... dupa care se executa piulita.
Iau o piulita de cuplare M5x15 (cost 3 RON/2 buc) dau pe un polizor 2 laturi opuse pe o distanta de 7-8 mm, sa intre in suportul de la fluture si o scurtez la 14 mm (dimensiune valabila pentru Adonis) eliminand astfel si bucsa. Infiletez/desfiletez mai mult la schimbare tambur dar am 8-10 mm de filet pe ax la frana stransa, alta viata![]()
Problema este ca nu am chiar la indemana un polizor si, sincer e si un pic de lene
Multumesc,
P.S in continuare caut, poate gasesc produsul finit fara munca
Eu zic sa luati o bara de alama, sa o taiati , sa o gauriti cu 4mm , sa bagati un tarod de 5 pe ea si apoi sa o puneti pe polizor pentru degajarile respective.
Dupa asta, sa desfaceti toti tamburii pe care ii aveti si sa degresati toate discurile din ei. Si pe cele din pasla si pe cele din metal.
Fara gresare in zona respectiva frana strange si fara sa fortam piulita pe ax.