Minciog FL

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
stefmarin
Puncte: 0

Minciog FL

Mesaj de stefmarin »

Salutare

Momentan detin un minciog de la ngt dar e un chin singur cu el , plasa retine f multa apa si devine f flexibil cand il manevrez.

As fi interesat sa imi cumpar minciogul FL excellent mai exact cel de la magazinul dlui Dan pentru ca are cel mai mic pret.
Dar nu stiu daca sa aleg varianta cu coada dintr-o bucata sau doua. E adevarat ca varianta din 2 bucati este mai rigid decat dintr-o bucata ? Plasa retine apa ?
Probleme cu transportul nu am pentru ca il bag in husa de la lansete dar ma intereseaza aspectul asta al rigiditatii si daca mai sunt si alte diferente intre cele doua variante , greutate , compozitia cozii etc... , din pozele de pe site vad ca si plasa ar fi diferita , cel putin la culoare .

Multumesc anticipat.

stefmarin

Re: Minciog FL

Mesaj de stefmarin »

Nimeni ? :D

Dan Mitranescu
Veteran

Mesaj de Dan Mitranescu »

stefmarin scrie:Salutare

Momentan detin un minciog de la ngt dar e un chin singur cu el , plasa retine f multa apa si devine f flexibil cand il manevrez.

As fi interesat sa imi cumpar minciogul FL excellent mai exact cel de la magazinul dlui Dan pentru ca are cel mai mic pret.
Dar nu stiu daca sa aleg varianta cu coada dintr-o bucata sau doua. E adevarat ca varianta din 2 bucati este mai rigid decat dintr-o bucata ? Plasa retine apa ?
Probleme cu transportul nu am pentru ca il bag in husa de la lansete dar ma intereseaza aspectul asta al rigiditatii si daca mai sunt si alte diferente intre cele doua variante , greutate , compozitia cozii etc... , din pozele de pe site vad ca si plasa ar fi diferita , cel putin la culoare .

Multumesc anticipat.
Salut,
Alegerea cozii este legata de lansetele avute sau de stilul de pescuit.
Pentru lansete sub 3,60m si pentru folosirea minciogului cu jumatate de coada ( pescuit din barca, ... ) se alege cel din doua bucati.
Daca nu este cazul de asa ceva, atunci este potrivit cel cu coada dintr-o bucata.

Folosesc doua astfel de mincioage din 2009 si am scos cateva zeci de tone cu ele. Le-am schimbat plasa o singura data.
Diferente intre plase nu sunt.
Coada este elastica pentru ca asa trebuie sa fie. Daca se rigidizeaza coada, ceva se poate rupe. Ori "V" -ul, ori coada, ori tijele. In momentul in care se indoaie la solicitari mai mari, fortele incep sa actioneze in lungul ansamblului, situatie in care minciogul este mai rezistent.

adrian bunoiu

Mesaj de adrian bunoiu »

plasa de rezerva gasim pentru el?

Dan Mitranescu
Veteran

Mesaj de Dan Mitranescu »

adrian bunoiu scrie:plasa de rezerva gasim pentru el?
Momentan nu sunt in stoc. Sper sa ajunga dupa data de 15 aprilie.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”