Moderator: Victoras Petcu
Sa fie primit si sa ne vedem sanatosi diseara la concurs!petre iulian scrie:vesti proaspete de astazi de la un coleg din club care a pescuit 24 ore![]()
pe pontonul 3-4-5
1 crap = 19,8 kg
2 crapi de 18
1 crap de 17
restul nu mai conteaza
eugen dragnea scrie:Ce nu intelege Petcu...si nici nu are cum sa faca asta saracul ca nu are multa scoala... este ca furajand cu porumb nu face decat sa creasca nivelul de glucide in sange ceea ce duce la atingerea pragului insulinic,adica organismul pestelui zice STOP hranire,gata acum sunt satul!Daca mai pui ca porumbul se umfla cu pana la 50% in stomacul crapului si receptorii din stomac spun si ei :gata,stomacul este plin,nu mai mancam,deja poti sa strangi sculele si sa pleci acasa....Colac peste pupaza pestele caca porumbul aproape intreg pentru ca nu este maruntit indeajuns,nu este tratat termic ca sa-i creasca digestibilitatea si mai mult ca sigur din ce-l stiu eu pe "baiatul asta destept",furajeaza cu porumb de anul acesta care are o umiditate foarte mare si depozitat necorespunzator mucigaieste producand aflatoxine care ingerate actioneaza la nivelul sistemului nervos central prin apatie,indigestie si lipsa poftei de mancare...
Concluzie: "Fiecare "pasare" pe limba ei moare!"
PS: Petcule,in loc sa-mi umpli frigiderul,mai bine ai citi cu atentie ca ti-am oferit consultanta de specialitate gratis...
"Eu zic ca cel putin jumatate nu vor vedea nici macar un tac."eugen dragnea scrie:Hai sa dam si un pronostic: Cate standuri nu vor prinde nici un peste la CUPA IERNII...
Eu zic ca cel putin jumatate nu vor vedea nici macar un tac...