Sfat achizitie

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
Bogdanblg
Puncte: 0

Sfat achizitie

Mesaj de Bogdanblg »

Salutare, colegii pescari care sunteti in Germania. Spineti-mi de unde pot sa comand lansete,molinete.. ceva site/uri?? Ce parere aveti despre lanseta: Shimano Tribal Velocity iar molineta Shimano Speedcast XTB..? Astept sa imi recomandati un for buna. Am vrut sa cumpar de la D-nul Dan. 2-3 mtx-14 dar din cate am inteles nu trimite in Germania. De aceea astept cateva site-uri de unde sa coland. Nu am gasit inca un magazin in apropiere sa cumpar din magazin dorect..

tai_pan28

Re: Sfat achizitie

Mesaj de tai_pan28 »

Salut,

In ce oras esti?
Din cate stiu in Germania a fost restrictionata cantitatea de nada care o poti arunca in apa pe durata a 24 de ore motiv pentru care majoritatea pescarilor si magazinelor de crap s-au reorientat catre rapitor si pescuit oceanic. Cei care au ramas fideli pescuitului la crap pescuiesc in Franta / UK.
Poti comanda online in general sunt preturi mai bune ca in Ro mai ales daca prinzi oferte.
Adrian
Friends Carp Team

Indre Ovidiu

Mesaj de Indre Ovidiu »

Nume utilizator schimbat din indre1988

Bogdanblg

Mesaj de Bogdanblg »

Tai.pan. Da, in franta vreau sa merg :) sunt aproape de Stuttgart.

Cucu Ionel

Mesaj de Cucu Ionel »

Fir intins

Cucu Ionel

Mesaj de Cucu Ionel »

Link-ul este la mag. mur - tackle - shop.de, adica Germania, nu este voie sa-l afisez?? :?:
Fir intins

Cucu Ionel

Mesaj de Cucu Ionel »

Este un mag. online din Germania, care-i problema?
Fir intins

gor965
Moderator

Mesaj de gor965 »

Cucu Ionel scrie:Este un mag. online din Germania, care-i problema?
Cred ca e o cenzurare automata a forumului ptr. cuvinte cheie dintr-un link (tackle, shop, etc.)...nu cred ca are treaba ca e sau nu din Romania.

p.s.
Am modificat la raspunsul tau anterior link-ul ... am bagat cate un spatiu sa vad daca il mai cenzureaza (nu mai este link), ca macar sa se inteleaga de ce magazin e vorba (il poate cauta pe Google).
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!
George Iorga
Imagine

florinw

Mesaj de florinw »

Bogdanblg scrie:Salutare, colegii pescari care sunteti in Germania. Spineti-mi de unde pot sa comand lansete,molinete.. ceva site/uri?? Ce parere aveti despre lanseta: Shimano Tribal Velocity iar molineta Shimano Speedcast XTB..? Astept sa imi recomandati un for buna. Am vrut sa cumpar de la D-nul Dan. 2-3 mtx-14 dar din cate am inteles nu trimite in Germania. De aceea astept cateva site-uri de unde sa coland. Nu am gasit inca un magazin in apropiere sa cumpar din magazin dorect..

https://www.angelzentrale-herrieden.de/ ... rl=shopXT/

unde pescuesti in germaina?

Bogdanblg

Mesaj de Bogdanblg »

Florinw, nu am permis inca. Dar sunt aproape de franta, si merg acolo. Mersii mult. Mai astept daca stiti site-uri. Alegerea ar fii ok? Shimano tribal velocity ? (3.90 ) shimano speedcast xtd ? Isr un for bun vreau sa ma ajutati voi.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”