Boilies decathlon

Lucruri care de multe ori nu ne lasa sa dormim: mixuri, nade, boiliesuri, seminte, arome, pelete, etc.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee, gor965

Scrie răspuns
Delu
Puncte: 0

Re: Boilies decathlon

Mesaj de Delu »

a nadit cineva cu lego?
Imi cer scuze, dar daca ai o nada buna, poti prinde si la talpa de stalp!

Bum

Mesaj de Bum »

Delu scrie:a nadit cineva cu lego?
Imagine
da asa o fi ... poate la deget in carlig :D https://www.realitatea.net/a-mers-la-pe ... 36374.html

Albert
pescar de competitie

Mesaj de Albert »

Delu scrie:a nadit cineva cu lego?
Salut
Tot nu mi-ai raspuns la intrebare. De ce desconsideri in halul asta boilesurile de la Decathlon?

gabi1
Veteran

Mesaj de gabi1 »

”Teoria nadelor” un subiect care pe mulți îi amețeste și pescuiesc haotic crezând că nada face minuni de una singură.
Dacă ne uităm pe clasamentul final al concursului recent încheiat la Peris, ar trebui să înțelegem că cei care au avut rezultate modeste au folosit bile de rulment??
Imagine
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

Sigi

Mesaj de Sigi »

Eu gandesc altfel: daca nu pot produce ceva mai bun sau mai ieftin sunt dator sa INCERC. Asta nu inseamna sa cumperi din start 10 kg. Ia si tu 1kg (sau cat e minimul pus la vanzare) si fa o plimbare undeva la o balta unde e apa mai limpede la mal. Arunca si tu cateva bile sfaramate si vezi daca incepe sa vina puiet la ele. Despre scopex pot sa-ti spun ca nu sunt chiar cele mai proaste. Am vazut prinzandu-se cu ele. Si nu crap mic.
Fir intins!

DumiD
Pescar de competitie

Mesaj de DumiD »

Sigi scrie:Eu gandesc altfel: daca nu pot produce ceva mai bun sau mai ieftin sunt dator sa INCERC. Asta nu inseamna sa cumperi din start 10 kg. Ia si tu 1kg (sau cat e minimul pus la vanzare)
Pungile de 1kg sunt 15 lei, am vrut eu sa iau 2 kg in dimineata asta pentru o partida de 12 ore. M-am reorientat pe CPK care erau 20 de lei dar am putut sa iau un kg solubile si unul de fierte. Ca idee, cred ca se merita doar sacii de 10kg, pentru 1-2 kilograme sunt si alte variante, cu costuri in plus mai mici decat un pachet de tigari. Si da, am prins si eu un crap de 10kg anul trecut la monster crab, si cand l-am pus pe saltea se rahatea la foc automat pasta de monster crab, deci mananca si boiliesuri de 10 lei, nu a fost o intamplare.

Simu Alexandru

Mesaj de Simu Alexandru »

la 100 ron puteti incerca si pe cele de la carping cred si sunt sigur ca sunt mult mai reusite
Nu este atat de grav daca vorbesti singur...Mai nasol este daca vorbesti singur si afli noutati!!!
Imagine
CarpBait Fishing Club
Nume utilizator schimbat din SEPY31

doncostel20

Mesaj de doncostel20 »

SEPY31 scrie:la 100 ron puteti incerca si pe cele de la carping cred si sunt sigur ca sunt mult mai reusite
Cate kg la 100lei?

sunshine21

Mesaj de sunshine21 »

Cred ca pentru nadit sunt ok. Evident ca nu le poti compara cu niste boiliesuri de peste 30lei/kg dar cred ca isi vor face treaba. Rateurile cu cobra nu o sa ma afecteze avand in vedere ca sunt boiliesuri de 10lei/kg, deci o sa ma perfectionez si la aruncatul cu cobra 8)

Ramane sa vad. Saptamana viitoare merg pe Hermes Peris pentru o partida de 24h. Cred ca o sa iau varianta monster crab ca a dat roade pe o alta balta.

gabi1
Veteran

Mesaj de gabi1 »

Un boilies nu trebuie sa fie neapărat scump ca să fie bun, important e cum este pescuit.
Sunt multe lucruri de luat în calcul, motiv pentru care este foarte greu de spus ce înseamna un boilies bun și unul rău, despre prețuri nu vreau să discut. :wink: Ce este azi câștigător într-o anumită conjunctură (strategie, loc, vreme, etc.) mâine poate fi o mare gherlă.
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Nade & Momeli”