Boilies decathlon

Lucruri care de multe ori nu ne lasa sa dormim: mixuri, nade, boiliesuri, seminte, arome, pelete, etc.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee, gor965

Scrie răspuns
Bum

Re: Boilies decathlon

Mesaj de Bum »

gabi1 scrie:Un boilies nu trebuie sa fie neapărat scump ca să fie bun, important e cum este pescuit.
Sunt multe lucruri de luat în calcul, motiv pentru care este foarte greu de spus ce înseamna un boilies bun și unul rău, despre prețuri nu vreau să discut. :wink: Ce este azi câștigător într-o anumită conjunctură (strategie, loc, vreme, etc.) mâine poate fi o mare gherlă.
perfect adevarat ...

problema e alta , uni au inceput direct pe avertizoare si bete "pentru crap"
eu tin minte cum inca prindeam lipan la cirlig din ac de gamalie si ata ...
aici e alta polemica cu etalarea potentei :lol:

eu am luat 30 kg si sunt multumit de cum se pot arunca cu cobra la cit sunt de tari pot merge la vinatoare de fazani :twisted: ... de pescuit om vedea ... mai multe pareri si ne putem da seama ...
oricum omu mai manainca si slanina nu numai icre negre :wink:

Simu Alexandru
Puncte: 0

Mesaj de Simu Alexandru »

doncostel20 scrie:
SEPY31 scrie:la 100 ron puteti incerca si pe cele de la carping cred si sunt sigur ca sunt mult mai reusite
Cate kg la 100lei?
10kg
Nu este atat de grav daca vorbesti singur...Mai nasol este daca vorbesti singur si afli noutati!!!
Imagine
CarpBait Fishing Club
Nume utilizator schimbat din SEPY31

Albert
pescar de competitie

Mesaj de Albert »

sunshine21 scrie:Cred ca pentru nadit sunt ok.
Fara sa vrei ai inteles ce inseamna pescuitul crapului. Si da, sunt foarte bune sa prinda crapi.
sunshine21 scrie:Evident ca nu le poti compara cu niste boiliesuri de peste 30lei/kg
Normal ca le poti compara. La pret. Ca de prins peste prind si astea si alea de 60 lei/kg. Sunt timizi astia de merg la concursuri dar daca ar spune cate braile s-au castigat cu bile de la Decathlon mai ca n-ai crede. Nu mai zic ca multi fauritori-de-boiles-de-competitie ar face chef dã chef daca ar vinde 5% din cat vinde bolesurile astea Decathlonu'.
Ce inceracm sa spun: dati-va cu parerea doar daca ati folosit produsul. Ca de d-astia care dau din tasta doar cand vad pretul e plin forumul.

Bum

Mesaj de Bum »

ma gandesc : 2 kg de boiliesuri pisate cu 1 kg de gris si ceva melasa aromatizata pentru o pasta de plumb ?
un sfat daca se poate cine a mai facut din boiliesuri pasta pt plb .

osc1or
Veteran

Mesaj de osc1or »

Din fierte nu cred ca merge sa legi pasta.
Eu am facut pasta din solubile zdrobite.

Trimis de pe al meu SM-G925F folosind Tapatalk
Critic echilibrat

gabi1
Veteran

Mesaj de gabi1 »

Bum scrie:
gabi1 scrie:Un boilies nu trebuie sa fie neapărat scump ca să fie bun, important e cum este pescuit.
Sunt multe lucruri de luat în calcul, motiv pentru care este foarte greu de spus ce înseamna un boilies bun și unul rău, despre prețuri nu vreau să discut. :wink: Ce este azi câștigător într-o anumită conjunctură (strategie, loc, vreme, etc.) mâine poate fi o mare gherlă.
perfect adevarat ...

aici e alta polemica cu etalarea potentei :lol:

oricum omu mai manainca si slanina nu numai icre negre :wink:
Frustările hormonale și snobismul contondent sunt altă discuție. :)
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

Bum

Re:

Mesaj de Bum »

osc1or scrie:Din fierte nu cred ca merge sa legi pasta.
Eu am facut pasta din solubile zdrobite.

Trimis de pe al meu SM-G925F folosind Tapatalk
da multumesc :D
asa am facut si eu ... dar ma rog poate cineva cu o idee... :idea:

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Albert scrie: Normal ca le poti compara. La pret. Ca de prins peste prind si astea si alea de 60 lei/kg. Sunt timizi astia de merg la concursuri dar daca ar spune cate braile s-au castigat cu bile de la Decathlon mai ca n-ai crede. Nu mai zic ca multi fauritori-de-boiles-de-competitie ar face chef dã chef daca ar vinde 5% din cat vinde bolesurile astea Decathlonu'.
Ce inceracm sa spun: dati-va cu parerea doar daca ati folosit produsul. Ca de d-astia care dau din tasta doar cand vad pretul e plin forumul.
5 % ??? :D Poate 0.05% !!! Se vand in draci, prind si peste ! Am studiat atent cazul, din vara iesim si noi pe piata cu bile la 100 lei / 10 kg !! Solubile !!!! :wink:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

Bum

Mesaj de Bum »

Vladut Mateianu scrie:
Albert scrie: Normal ca le poti compara. La pret. Ca de prins peste prind si astea si alea de 60 lei/kg. Sunt timizi astia de merg la concursuri dar daca ar spune cate braile s-au castigat cu bile de la Decathlon mai ca n-ai crede. Nu mai zic ca multi fauritori-de-boiles-de-competitie ar face chef dã chef daca ar vinde 5% din cat vinde bolesurile astea Decathlonu'.
5 % ??? :D Poate 0.05% !!! Se vand in draci, prind si peste ! Am studiat atent cazul, din vara iesim si noi pe piata cu bile la 100 lei / 10 kg !! Solubile !!!! :wink:
serios vorbind dupa 24 de ore tinute in apa sunt partial decolorate si se sparg la stingere usoara dar inca isi pastreaza aromele foarte bine , nu stiu daca sunt pe placul ,,grasilor" dar nu se prezinta rau...

Albert
pescar de competitie

Mesaj de Albert »

Vladut Mateianu scrie: 5 % ??? :D Poate 0.05% !!! Se vand in draci, prind si peste ! Am studiat atent cazul, din vara iesim si noi pe piata cu bile la 100 lei / 10 kg !! Solubile !!!! :wink:
Eh ziceam si eu aspirational :) Solubilele alea vor fi facute tot in UK unde-i mai ieftin decat sa le faci in Romania? :lol:

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Nade & Momeli”