Bum scrie:[
serios vorbind dupa 24 de ore tinute in apa sunt partial decolorate si se sparg la stingere usoara dar inca isi pastreaza aromele foarte bine , nu stiu daca sunt pe placul ,,grasilor" dar nu se prezinta rau...
Pai se comporta foarte bine...cat despre arome..si tu crezi ca alea prind peste?
Fara sa vrei ai inteles ce inseamna pescuitul crapului. Si da, sunt foarte bune sa prinda crapi.
sunshine21 scrie:Evident ca nu le poti compara cu niste boiliesuri de peste 30lei/kg
Normal ca le poti compara. La pret. Ca de prins peste prind si astea si alea de 60 lei/kg. Sunt timizi astia de merg la concursuri dar daca ar spune cate braile s-au castigat cu bile de la Decathlon mai ca n-ai crede. Nu mai zic ca multi fauritori-de-boiles-de-competitie ar face chef dã chef daca ar vinde 5% din cat vinde bolesurile astea Decathlonu'.
Ce inceracm sa spun: dati-va cu parerea doar daca ati folosit produsul. Ca de d-astia care dau din tasta doar cand vad pretul e plin forumul.
Am un bun prieten care a prins cea mai mare captura la un concurs pe Hermes, chiar toamna trecuta, a facut niste greseli fara scuza, altfel, castiga si concursul respectiv, cu toate acestea, a recuperat incredibil de repede, pe final, tot cu bile Caperlan/Decathlon...
P.S. Abia astept sa le testez si eu!
Mai bine să taci, să fii considerat prost, decât să vorbești, ca să înlături orice dubiu!
Înțeleptul nu spune ce știe, prostul nu știe ce spune!
serios vorbind dupa 24 de ore tinute in apa sunt partial decolorate si se sparg la stingere usoara dar inca isi pastreaza aromele foarte bine , nu stiu daca sunt pe placul ,,grasilor" dar nu se prezinta rau...
Pai se comporta foarte bine...cat despre arome..si tu crezi ca alea prind peste?
sper ca da ... tu probabil daca ai pescuit un sezon cu ele sti ca nu prind ... iti respect opinia dar da-mi voie sa incerc , observ ca mai sunt si alte pareri , in mod cert nu dergeaba.
sper ca da ... tu probabil daca ai pescuit un sezon cu ele sti ca nu prind ... iti respect opinia dar da-mi voie sa incerc , observ ca mai sunt si alte pareri , in mod cert nu dergeaba.
Mănâncă ”grașii” arome ca nebunii, bagă-le la greu tată !
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate".
gabi1
producatori autohtoni daca ar fi sa se foloseasca exact aceiasi reteta ca si marii producatori sunt ferm convins ca din motive de achizitii componente , mecanizare , etc si de ce sa nu recunoastem felul de a tepui a romanului ar fi cu cel putin 20-30 % mai scumpe ... no offence !
nu am scris ca mananca arome ... probabil ca si acestea conteaza , mai mult sau mai putin ...
Bum scrie:si de ce sa nu recunoastem felul de a tepui a romanului ar fi cu cel putin 20-30 % mai scumpe ... no offence !
Care-s ăia de dau țepe, dă-i in fapt, nu generaliza, că dai cu noroi in 10-15 producători autohtoni care nu merită așa ceva. Boiliesurile românești sunt foarte bune, și nu vorbim doar de cele premium, la toate pe care le-am incercat am prins. Faptul că sunt cu 5-10 lei mai scumpe decât ar putea fi se datorează doar rulajului mic, să nu uităm că oamenii ăștia vând câteva luni pe an intr-o piața relativ inexistentă.
Nu dau cu noroi in nimeni !!!
Nu doresc sa jignesc pe nimeni !
TEPELE in acest context se refera la pretul de productie fata de pretul de desfacere.
DumiD ce ai scris tu dar si eu e real ... costurile de productie si rulajul deja le face mai scumpe , dar daca citesti atent eu am specificat pe aceasi reteta , desigur ipotetic , nu am zis ca nu prind peste si nu sunt bune cele RO am dorit doar sa subliniez ca daca ne luam strict dupa pret EX: aceleasi bile la 50 lei , cele de la un mare producator in teorie sunt mai bune avind o compozitie mai bogata...e logic !
PE ACEIASI RETETA CELE RO AR FI 60 LEI .
Deci singura justificare in a cumpara bile RO la acelasi pret e prospetimea si aici parerile sunt impartite , eu faceam referire mai mult la bilele de 10 lei /kg ...
Albert scrie:
Normal ca le poti compara. La pret. Ca de prins peste prind si astea si alea de 60 lei/kg. Sunt timizi astia de merg la concursuri dar daca ar spune cate braile s-au castigat cu bile de la Decathlon mai ca n-ai crede. Nu mai zic ca multi fauritori-de-boiles-de-competitie ar face chef dã chef daca ar vinde 5% din cat vinde bolesurile astea Decathlonu'.
Ce inceracm sa spun: dati-va cu parerea doar daca ati folosit produsul. Ca de d-astia care dau din tasta doar cand vad pretul e plin forumul.
5 % ??? Poate 0.05% !!! Se vand in draci, prind si peste ! Am studiat atent cazul, din vara iesim si noi pe piata cu bile la 100 lei / 10 kg !! Solubile !!!!
eu merg sambata pe balta si ma gandeam sa le tin in apa de vineri, astfel incat sambata sa fie deja intr-un ritm mai avansat de descompunere.
nu stiu daca o sa "alunece" la fel de bine pe cobra, daca au stat mai mult timp in apa...