Singura cale de a scapa de ei este din punctul meu de vedere este facerea lor publica in momentul in care au fost prinsi.
P.S. Oricum este rusinos sa fi pescar de competitie sa ai echipament costisitor.....etc

Moderatori: Dan Mateianu, Alin Galbenu, gor965
Inca nu am auzit de vreun dosar penal pentru cei prinsi cu kilometri de plase in balti private, asa ca pentru un "pescar sacosar" nici atat. Am vazut oameni cu bani f.f.f.f. multi care si-au umplut fara jena portbagajele cu peste ca sa-l imprastie pe la vecini sa le creasca cota. Totul pleaca de la educatie, regim alimentar si ideea ca daca au dat un ban, atunci trebuie sa ia x/kg= taxa/20lei; daca pot sa-si scoata si cheltuielile de transport, nada si paret din scule este si mai bine.adrian apetrea scrie:Domnilor patroni,bagati unul la puscarie pentru furt si atunci sa vedeti daca nu se linistesc lucrurile.daca dvs. gasiti un peste in portbagajul unuia cu c____e mari si nu doriti sa-l denuntati atunci de ce mai e circ pe tema asta?(am fost de fata la o faza de asta)
Aici trebuie umbat!!claudiue scrie:Atunci e trist...eu chiar traiam cu parerea de un procent 50-50% si imi imaginam ca va creste procentul de C&R scazand si taxele in acelasi timp.
Si totusi, eu cred ca o balta cu regim C&R , daca are peste si bun simt la taxe, va avea destui clienti! Ca si optiuni pe langa Bucuresti nu depasesc nr de 10 balti! Dar la taxe nu le intrece nimeni!
De exemplu, socotind numai taxa...sa zicem 100 RON pe 12 sau chiar 24 H ! ma duc si prind 2-3 4 bucati => platesc 20-30 ron / poza patronului unei balti. Daca mai calculezi nada + transport+scule iti iese ca e mai ieftin sa faci o poza cu un iepuras PLAYBOY decat cu un crap...
De ce in vestul tarii ( si nu numai ) ex. Livada - se poate sa pescuiesti C&R la preturi decente? Ca sa nu dau ca si exemplu Ungaria ca deja ce se intampla la unguri e SF fata de ce este la noi - sau invers !