Probleme mandrina shimano xs1

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

mircearwg
Puncte: 0

Probleme mandrina shimano xs1

Mesaj de mircearwg »

Buna seara! Doresc sa stiu daca s-a mai confruntat cineva cu probleme la mandrina de xs1, in sensul ca talpa mulinetei, în speță bblc vechi, nu intră suficient si are joc lateral in mandrina. Precizez ca am incercat si alte mulinete, fox fx11, bblc xta ci4, xtd dar se comportă la fel. Am incercat si pe alte bete din magazin si acelasi rezultat.
O seara buna !

gabi1
Veteran

Re: Probleme mandrina shimano xs1

Mesaj de gabi1 »

Câte 2-3cm de tub termocontractabil pe capetele tălpii și ai rezolvat-o cu jocul.
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

mircearwg

Mesaj de mircearwg »

Deci sa inteleg ca exista o problema!?
La un bat de 1000 ron mi se pare inacceptabil sa te apuci sa faci "romanisme". Am avut si alte bete cu mandrina Fuji de 20 si mulinetele stăteau perfect. Cei de la shimano s-au zgârcit pentru o suma modică, bățul fiind ok. Am citit mai multe articole despre aceasta problema, dar din pacate dupa ce am cumpărat bețele si le-am folosit, normal ca doar folosindule puteai sa-ti dai seama de problema, chiar daca am observat ca nu intră talpa corect in mandrina. Culmea este că mulineta shimano nu se potriveste cu bățul shimano!!!!!!

Alex_Sebastian

Mesaj de Alex_Sebastian »

Eu nu am asemenea probleme.

Albert
pescar de competitie

Mesaj de Albert »

Ai sunat la magazinul de unde le-ai cumparat?
In mod normal ar trebui sa se rezolve prin garantie.

nicuB

Mesaj de nicuB »

Eu le am inperecheate cu ultegra ci4 xsa si nu am aceasta problema.

gabi1
Veteran

Mesaj de gabi1 »

Probleme cu mandrinele Shimano au de regula mulinetele Daiwa, ex:Daiwa Windcast Z 5500.
Bețe Shimano vs Mulinete Shimano este primul caz de care aud.
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

ovideli

Mesaj de ovideli »

mircearwg scrie:Buna seara! Doresc sa stiu daca s-a mai confruntat cineva cu probleme la mandrina de xs1, in sensul ca talpa mulinetei, în speță bblc vechi, nu intră suficient si are joc lateral in mandrina. Precizez ca am incercat si alte mulinete, fox fx11, bblc xta ci4, xtd dar se comportă la fel. Am incercat si pe alte bete din magazin si acelasi rezultat.
O seara buna !
nici eu nu am problema asta (am xs1 int. cu mulineta ci4 xsa), ceva e "cusut cu ata alba" la tine, ori talpa mulinetei este modificata (s-a polizat cumva din ea?), ori mandrina lansetei a fost schimbata (putin probabil).
Inclin sa cred ca talpa mulinetei a fost slefuita sa intre in alta mandrina.
"Toţi suntem genii. Dar dacă judeci un peşte după abilitatea sa de a se căţăra în copac, el va trăi toată viaţa cu impresia că e un prost." - Albert Einstein

mircearwg

Mesaj de mircearwg »

Eu am gasit o postare unde cineva avea aceeasi problema cu xs1 si cu supressa. Nu sunt singurul. Dar m-am lamurit cu mandrinele de 18, poate ca cele fuji de 18 nu au probleme, dar cele facute de shimano sigur. Pana si d-nul Pavlovici spune de aceste probleme la mandrinele de 18 intr-un articol mai vechi despre bete. Eu le-am pus la vanzare si daca nu le vand schimb mandrinele cu fuji dnps sau dps de 20 si am rezolvat o problema pe care cei de la shimano puteau s-o faca cu un cost de cativa lei.

mircearwg

Mesaj de mircearwg »

Nu e cusut nimic cu ata alba! Nu am nimic cu firma shimano, chiar mi-am dorit aceste bete dupa ce au fost atat de laudate si chiar i-mi plac betele, in afara de mandrina. Nu au fost polizate talpile de la mulinete, nici la ale mele personale si nici la cele noi din magazin cu care am probat, am probat si pe alte bete din magazin, deci nu e problema la betele mele ci la betele xs1 in general, nu cred ca nimeream in alt magazin , sa zicem acelasi lot cu mandrine cu probleme, prea putin probabil. De unde le-am cumparat mi s-a spus ca nu mi le pot schimba deoarece le-am folosit, pai si cum i-mi dadeam seama ca au joc in dril dar nu le foloseam, doar nu sunt mafalda! Solutia este doar sa le dau inapoi la magazin , sa le trimita la shimano sa spuna ei daca au o problema mandrilnele sau nu, adica sa astept nu stiu cate saptamani sau luni pana i-mi dau ei raspunsul, care poate fi de ex: "nu exista probleme, asa sunt construite" si n-am facut nimic.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”