Probleme mandrina shimano xs1

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

Albert
pescar de competitie
Puncte: 0

Re: Probleme mandrina shimano xs1

Mesaj de Albert »

mircearwg scrie:De unde le-am cumparat mi s-a spus ca nu mi le pot schimba deoarece le-am folosit,
Trebuia sa le dai cu garantia-n cap.
mircearwg scrie:Solutia este doar sa le dau inapoi la magazin , sa le trimita la shimano sa spuna ei daca au o problema mandrilnele sau nu, adica sa astept nu stiu cate saptamani sau luni pana i-mi dau ei raspunsul,
Pai asa functioneaza garantia. Avand in vedere problema ta n-ar trebui sa comenteze si sa-ti schimbe betele.
Tu alegi sa le vinzi asa cu problema asta. Mi se pare ciudat sa faci asta in loc sa rezolvi problema.

mircearwg

Mesaj de mircearwg »

Din moment ce si alte bete au aceeasi problema si dupa cate vad nu reclama nimeni, inseamna ca "problema sunt eu". Probabil ca cei care detin aceste bete s-au invatat cu acel mic joc si le folosesc asa sau au facut ceva "romanisme" ca ex de mai sus. Stiu ca asa functioneaza garantia, si consider normal sa ajunga la cei de la shimano ca sa-si dea cu parerea, problema este ca suntem in Romania si probabil o sa dureze foarte mult, poate daca eram in alta tara unde lucrurile merg mai repede as fi procedat in felul asta. Cred ca o sa ma multumesc cu schimbatul mandrinelor si urmatoarea data o sa casc mai bine ochii la ce cumpar.
De fel nu as fi procedat asa, as fi insistat pana se rezolva problema, dar eu fiind din Brasov mi-e greu sa ajung in Bucuresti si sa stau pe capul lor. Daca le-as fi cumparat din Brasov problema era sigur rezolvata, ori schimbare cu alt produs ori banii inapoi! Mi-a fost invatatura de minte !

Ovidiu Bunea

Mesaj de Ovidiu Bunea »

XS1 + Ultegra ci4 14000 - nu se manifesta problema ta ...
We are Anonymous. We are Legion. We do not forgive. We do not forget. Expect us.

mircearwg

Mesaj de mircearwg »

Vorba altor romani, asta e!
Le pun mandrina Fuji dps sau dnps de 20 si scap de problema!

nicuB

Mesaj de nicuB »

Bine, acum tu esti convins ca ceilalti care nu au aceasta problema te mint si, de fapt, tolereaza aceasta problema sau au rezolvat-o prin "romanisme". Ai tu o problema are toata lumea, vad ca asa gandesti. Complet gresit. Iti spun sigur ca in cazul in care aveam aceasta problema la niste bete de 10mil, in secunda doi zburau inapoi de unde le-am cumparat.

Alex_Sebastian

Mesaj de Alex_Sebastian »

Mircea nu o lua personal, nu esti TU problema, dar avem mai multi lansetele astea de cativa ani si nu am intampinat problema ta. Eu le-am imperecheat si cu XSC si cu XTD si stateau la fel de bine.

Alexandru Mihai
pescar de competitie

Mesaj de Alexandru Mihai »

mircearwg scrie:Buna seara! Doresc sa stiu daca s-a mai confruntat cineva cu probleme la mandrina de xs1, in sensul ca talpa mulinetei, în speță bblc vechi, nu intră suficient si are joc lateral in mandrina. Precizez ca am incercat si alte mulinete, fox fx11, bblc xta ci4, xtd dar se comportă la fel. Am incercat si pe alte bete din magazin si acelasi rezultat.
O seara buna !
Ai pus problema enumerata mai sus in anuntul de vanzare a lansetelor?
''Daca mintea iti este oarba ochii sunt inutili.''

Anthony Hopkins

mircearwg

Mesaj de mircearwg »

Nu am scris de problema in anuntul pe care oricum l-am închis deoarece nu le mai vand, dar cine a fost interesat de ele a aflat de la mine prin telefon sau pe mp.Nu sunt genul de om care să ascundă o problema la un produs pe care il vand, oricare ar fi.
Va rog sa considerati discuția închisă deoarece după cum am mai spus schimb mandrinele si am rezolvat problema.
Va multumesc de comentarii! O seara plăcuta !

pop robert

Mesaj de pop robert »

Problema cu mandrinele la shimano cu mandrinele e una mai veche, ca si exemplu si la modelele mei vechi si mult mai scumpe xtra, xta, xtrb, xtb, extrem toate au avut probleme. Dupa fiecare lanseu trebuia sa strang mandrina care ceda chiar si in timpul drilului, foarte enervant.
Revenind la xs1, cei de la shimano nu au echipat din greseala lansetele cu mandrine de 18, ci o fac in cunostinta de cauza, deoarece acestea se echilibreaza bine cu mulinetele care au talpa de 18(modelele de varf de gama ultegra ci4: xsa, xta, xtb, xsb, bblc ci4, aero technium). Totul e facut in cunostinta de cauza.
E si o chestiune de marketing la shimano.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”