Inaintas Monofilament

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

romanraul
Puncte: 0

Re: Inaintas Monofilament

Mesaj de romanraul »

Daca nu iti impune o anumita balta sa folosesti monofilament nu recomand pentru ca are elongatie...
Dar daca chiar trebuie stiu ca existau de la Trabucco si Pline special de inaintas monofilament conic asta pe vremea cand pescuiam pe Tancabesti... :mrgreen:
https://marelepescar.ro/fir-inaintas-co ... x-15m.html
https://marelepescar.ro/fir-inaintas-co ... 0x15m.html
Numai bine...
Membru Fondator - Enjoy Fishing Team
Web : www.enjoyfishing.ro
Facebook : Enjoyfishingclub

danbd

Mesaj de danbd »

Inca o data multumesc pentru raspunsuri.

De cand ma stiu sa folosesc inaintas, folosesc textil Hakuyo Max Camuflage 0.25/0.3 sau similar in aceeasi categorie de pret.

Ma intereseaza varianta monofilament acum, din cauza unei restrictii impuse de balta.

M-am decis asupra Trabucco prin prisma pretului si a disponibilitatii azi, si vedem ce iese.

@osc1or- poti detalia un pic varianta hakuyo? e monofilament normal sau conic? eu nu stiu sa aiba Dan conic.
gabi1 scrie:
danbd scrie:Buna ziua,

Multumesc pentru raspunsuri.

Am facut cateva teste si nodul intre 0.23 si 0.45 mi se pare mare. (poate nu stiu eu sa il fac corect)

,
florianb scrie:Personal, folosesc de 3,4 ani inaintas de 0,50 mono (cam 7m) si fir principal de 0,25, . Daca stii sa faci nodul bine, mai fin nu vei avea probleme.
Contactează-l pe ”florianb”! :D
Daca am parut ironic, imi cer scuze, departe de mine acest gand. Chiar am apreciat varianta expusa de Florian, dar din pacate, eu nu ma descurc bine cu legarea (nod Albright)

ionut72
pescar de competitie

Mesaj de ionut72 »

Zilele petrecute la pescuit nu se scad din totalul zilelor vietii tale!

Claudiu Garlea
pescar de competitie

Mesaj de Claudiu Garlea »

Buna ziua,

In curand ar trebui sa reintre in stocul nostru inaintasul monofilament conic de la Trabucco. Acesta avand cel mai bun raport calitate / pret.
http://www.totalfishing.ro/advanced_sea ... c+trabucco

Iar ca si inaintas textil, exista ceva de-o calitate foarte buna, la un pret si mai bun si la rola de 135m :mrgreen:
http://www.totalfishing.ro/fir-textil-p ... 45611.html

florianb

Mesaj de florianb »

Partea cu mono de 0,50 am apelat la ea dupa o partida in care am lasat in apa 13,14 inaintasi conici, sa vezi dupa ce lasi asa vreo 15 conici in apa ca nu ti se mai pare amuzant. (vb de bani)
Eu am expus o varianta ieftina, dai 15-20 lei pe o rola de 300m de 0,50. Daca pescuiesti pe zona cu agatatura crede-ma solutia mea e destul de buna.
Si eu recomand tot inaintas conic Trabucco XPS Taper Leader, dar ca solutie ieftina raman tot la mono de 0,50 si nu ma oftic cand agat si rup inaintasul.

danbd eu am expus o varianta de fir inaintas mono, pt. ca asa ai intrebat, majoritate au vb. de fire textile.
gabi1 scrie:Contactează-l pe ”florianb”! :D
La misto suntem toti buni! :(

gabi1
Veteran

Mesaj de gabi1 »

florianb scrie:Partea cu mono de 0,50 am apelat la ea dupa o partida in care am lasat in apa 13,14 inaintasi conici, sa vezi dupa ce lasi asa vreo 15 conici in apa ca nu ti se mai pare amuzant. (vb de bani)
gabi1 scrie:Contactează-l pe ”florianb”! :D
La misto suntem toti buni! :(
Dacă iubești mult plumbii... :wink: :D
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”