fire ptr. plantat???

Cum prindem crapi? Prin ce metode, ce tactici, ce tehnici de pescuit folosim?

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
samanoske72
Puncte: 0

fire ptr. plantat???

Mesaj de samanoske72 »

doresc sa imi incarc tamburii de rezerva cu un fir de 0,40,ptr. plantat cu navomodel.intrebare la profesionisti:firul de 0,40 e ok?e prea gros?ce inaintas sa folosesc(grosime)?am citit in Superpescar no.1 ca,Cipica a folosit un fir de 0,40 cu inaintas de 0,70,monofilament la plantat.ce imi recomanda pescarul profi?m-am documentat despre fire dar unul zice ca shimano catana e no.one,altul, ca sufixul...s.a.m.d.astept opiniile voastre,chiar si recomandari.multumesc anticipat!

cipica
Partener Crapmania.ro

Re: fire ptr. plantat???

Mesaj de cipica »

Salutare. Discutia despre firele pt plantat este destul de lunga. Ca idee, elongatia este f importanta. Cautam intotdeauma un fir cu elongatie cat mai mica pt a fi semnalizata cat mai bine trasatura in cazul in care montura este plantata departe. Ce mai vreau de la un fir pt plantat? Sa fie vizibil. Fluo e o alegere buna din punctul meu de vedere.
0,4 e prea gros? nu, nu e prea gros, cred ca e diamentrul ideal pt plantat. Inaintas? Daca nu ai sa folosesti un fir fluo poti sa nici nu folosesti inaintas. La plantat inaintasul are doar rolul de a spori rezistenta la abraziune. Eu am folosit inaintas de 0,7 mm pt ca in apa erau structuri acoperite de scoici.

samanoske72

Mesaj de samanoske72 »

am inteles.Cipi,doua intrebari am,daca dai"din"casa! 1.ce fir fluo folosesti la plantat?2.ce fir textil recomanzi la un tambur ptr. marker(am citit articolul scris de tine in Superpescar no. 2).merci!

cipica
Partener Crapmania.ro

Mesaj de cipica »

Folosesc Carp Expert si sunt foarte multumit cu toare ca este un fir ieftin. Pt marker incearca Tuf Line 20 lbs.

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Eu cred ca la plantat poti pune si 0.35 sau 0.37 mm daca ai fir bun. Si eu folosesc tot fluo, ma ajuta enorm noaptea.
Iar ca firma, pana acum foloseam P-Line, dar de anul asta o sa trec pe firul nostru, Senzor, care va fi disponibil pe piata din luna aprilie ! Este vorba de un fir produs in Japonia, care ne-a uimit pe toti prin rezistenta in urma testelor ! :wink: Va fi disponibil in 2 culori, verde fluo :wink: si maro.
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

samanoske72

Mesaj de samanoske72 »

multumesc de raspunsuri.sa traiesti!

gor965
Moderator

Mesaj de gor965 »

Vladut Mateianu scrie:Eu cred ca la plantat poti pune si 0.35 sau 0.37 mm daca ai fir bun. Si eu folosesc tot fluo, ma ajuta enorm noaptea.
Iar ca firma, pana acum foloseam P-Line, dar de anul asta o sa trec pe firul nostru, Senzor, care va fi disponibil pe piata din luna aprilie ! Este vorba de un fir produs in Japonia, care ne-a uimit pe toti prin rezistenta in urma testelor ! :wink: Va fi disponibil in 2 culori, verde fluo :wink: si maro.
...i-a spune si-un pret ,poate ne uimeste si pe noi ! :D
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!
George Iorga
Imagine

viorel dulamita
pescar de competitie

Mesaj de viorel dulamita »

Vladut Mateianu scrie:Eu cred ca la plantat poti pune si 0.35 sau 0.37 mm daca ai fir bun. Si eu folosesc tot fluo, ma ajuta enorm noaptea.
...si cirligele Senzor tot din aprilie vor apare in magazin :wink: .

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Nu este foarte ieftin, dar nici scump.....
In jur de 60 de lei rola de 1000 m. Dar dupa ce il vezi cum arata(si mai ales il testezi LA NOD !) nu o sa te mai intereseze preturile ! :D
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Tehnici si Tactici de Pescuit la Crap”