Salut, de curand mi-am achizitonat rod pod-ul fox sky pod. In urma folosirii (5 - 6 partide) au aparut cateva zgarieturi pe bara centrala (mentionez ca mereu am grija de scule, nu l-am bagat ud in husa, dupa fiecare partida l-am sters dupa care a fost bagat in husa). Orice sfat sau recomandare din partea celor care s-au lovit de aceasta problema este bine venit. Multumesc.
E greu sa scapi de zgarieturi sau de matuirea vopselei in timp. Totusi, poti "taragana" putin perioada pentru aceste probleme. Am avut si eu sky pod-ul si il dadeam periodic cu un spray care l-am gasit in Dedeman. Acest spray este destinat suprafetelor de cauciuc si plastic si lasa pe suprafata rodpod-ului un strat subtire, usor uleios care il fereste cat de cat de razele solare, apa si praf. In momentul in care inevitabilul se va produce, sfatul meu este sa il cureti bine, in totalitate de vopseaua originala si sa il revopsesti in camp electrostatic. Eu am facut asta si a iesit mai frumos decat cel original.
Ms pt recomandari. Este prea devreme sa-l vopsesc in camp electrostatic ( pe viitor este o optiune de luat in calcul). Poti sa-mi spui cum se numeste spray-ul respectiv?
Pt cultura mea generala... cat te-a costat vopsitul?