REGULAMENT SI TAXE M.V.2, PENTRU ANUL 2017 !!!

http://www.moaravlasiei2.ro

Moderator: Victoras Petcu

Scrie răspuns
Avatar utilizator
Victoras Petcu
Partener Crapmania.ro
Mesaje: 1894
Membru din: Joi Mai 31, 2007 22:06
Puncte: 0
Has thanked: 0
Been thanked: 0

REGULAMENT SI TAXE M.V.2, PENTRU ANUL 2017 !!!

Mesaj de Victoras Petcu » Sâm Feb 25, 2017 14:27

REGULAMENT SI TAXE M.V.2, PENTRU ANUL 2017 !!!


1. Înainte de instalarea pe locul de pescuit pescarul va consulta prezentul regulament şi va achita taxa corespunzătoare pentru pescuit numai in cazul in care ESTE DE ACORD cu aceste reguli !
2. Sotia sau copilul (de maxim 15 ani) pescarului care va pescui pe M.V.2, au dreptul sa pescuiasca cu o undita proprie sau cu o lanseta din cele 4 (patru) ale pescarului, fara sa achite o alta taxa, insa numai in dreptul standului pe care il ocupa pescarul !
3. Pe toata durata partidei de pescuit personalul lacului M.V.2, are dreptul sa controleze şi să cântărească peştele capturat !
4. Pescarul care va fi gasit ca NU RESPECTA unul din punctele de mai jos, va fi scos imediat de pe lac, dupa ce i se va elibera in apa si pestele prins pina in acel moment (daca pescarul a achitat taxa “120 lei = 12 ore cu retinere 4 kg peste”) !
5.Pescarul care pescuieste cu retinere 4 kg de peste, are DREPTUL LA UN SINGUR BON/ZI si trebuie sa fie dotat cu juvelnic din plasa de ata sau sac de pastrare !
6. Toate autovehiculele, se parcheaza obligatoriu in partea dreapta a drumului pietruit pe directia inainte de la intrarea pe lac, cu fata spre lac sau spre padure !
7. Pescarul poate sa pescuiasca cu maxim 4 scule ( lansete sau undite ) , dotate obligatoriu cu 1 (un) singur carlig si plumb sau naditor pierdut (posibilitatea eliberarii plumbului sau naditorului, in cazul ruperii firului principal) !
8. Este strict interzis, pescuitul la “BOMBA” sau cu doua,trei cirlige etc. !
9. Numai capturile de CRAP care au greutatea SUB 4 KG pot fi retinute de catre cei care au achitat “taxa cu retinere 4 kg peste” ! Capturile de CRAP care vor depasi 4 kg, vor fi eliberate imediat ce au fost prinse, în apa in stare vie şi fără a fi rănite !
10. Pescarul VA LANSA OBLIGATORIU numai pe directia inainte fata de standul pe care il ocupa, fara a depasi limitele standului (stinga – dreapta), marcate de panourile numerotate linga malul de vis-a-vis, care indica limita standului din partea stanga !
In cazul in care totusi va lansa gresit (va depasi limitele standului), este obligat sa recupereze montura si sa lanseze din nou !
11. Pescarul este obligat sa se aseze numai in dreptul locului marcat si numerotat pentru pescuit !
12.Capturile de CRAP SALONTA nu pot fi retinute indiferent de greutatea pe care o au si se vor elibera imediat ce au fost capturate in apa in stare vie si fara a fi ranite !
13. Capturile accidentale de SALAU si STIUCA se vor elibera imediat in apa in stare vie si fara a fi ranite !
14. Capturile de SOMN, care vor depasi 4 kg se pot retine , daca pescarul va achita, 15 ron fiecare kg in plus fata de cele 4 kg !
15. Este interzisa punerea peștilor in acelasi juvelnic sau sac de pastrare de catre 2 (doi) sau mai multi pescari, precum si cedarea pestilor prinsi de catre un pescar la alti pescari !
16. Pescarul nu are voie sa schimbe pestele retinut si pastrat in juvelnic sau in sacul de pastrare cu altul prins ulterior !
17. Insotitorul sau insotitorii pescarului, nu are sau nu au voie sa se atinga de sculele pescarului , in afara de minciog !
18. Fiecare pescar trebuie sa fie dotat obligatoriu cu MINCIOG DE CRAP CU DESCHIDERE MARE SI PLASA CU OCHIURI MICI, SALTEA DE PRIMIRE (dimensiuni minime admise = 70cm x 110cm - grosime minim = 9cm ) + SPRAY DEZINFECTANT !!!
Pescarul care nu are saltea de primire si spray dezinfectant , poate inchiria de la paznicul care incaseaza taxele, ambele contra sumei de 10 lei !
19. Pe acest bazin sunt interzise manelele, injuriile, chefurile, etc, care pot deranja ceilalti pescari de pe lac, insa pescarul poate sa faca un gratar, sa bea o bere, dar sa o faca in asa fel incit sa nu deranjeze ceilalti pescari ! Atentie !!! Este strict INTERZIS focul deschis direct pe sol (se vor folosi gratare cu picioare incat focul/caldura sa nu intre in contact direct cu solul/vegetatia) !
20.Pescarul care va pescui noaptea pe M.V.2, poate sa fie insotit numai de sotie, de o prietena, de copii (maxim 15 ani), sau de un alt insotitor, numai cu conditia ca acel "insotitor" sa achite 50% din taxa de pescuit = 24 ore C&R !!! Insotitorul nu are voie sa se atinga de sculele pescarului in afara de minciog !!! In caz contrar acel "pescar insotitor" nu are acces pe lac !!!


PESCARII care vor pescui cate doi pe un ponton, vor achita ” o singura taxa de inchiriere ponton” !!!

PESCARII PENSIONARI beneficiaza de 20% REDUCERE la taxa de pescuit !

TAXE PESCUIT SPORTIV – RECREATIV, LACUL MOARA VLASIEI 2, PENTRU ANUL 2017

- 60 LEI = 12 ORE C&R
- 120 LEI = 24 ORE C&R
- 120 LEI = 12 ORE CU RETINERE 4 KG de CRAP sau PLATICA fara limita !!!


PESCUITUL PLANTAT se face fara inaintas, iar firul minim admis este de 0.35 !

- 40 LEI = TAXA PENTRU PLANTAT (Taxa valabila, atat pentru 12 cat si pentru 24 sau 48 de ore) !
- 40 LEI = TAXA INCHIRIERE PONTON = 1 PESCAR SAU 2 PESCARI (Taxa valabila, atat pentru 12 cat si pentru 24 sau 48 de ore) !
- 20 LEI = TAXA INCHIRIERE SALTEA DE PRIMIRE TIP CRADLE ( tip cadita ) (Taxa valabila, atat pentru 12 cat si pentru 24 sau 48 de ore) !

!!! REZERVARI !!!

PESCARII care doresc sa faca rezervari o pot face la numerele de telefon: 0728908402 sau 0728908408 !!!

1. Pentru partide de 24 DE ORE, 48 DE ORE sau 72 DE ORE se pot face rezervari CU MAXIM 48 DE ORE INAINTE de desfasurarea partidei de pescuit !!!
2. Pentru partide de 12 ORE se pot face rezervari CU MAXIM 24 DE ORE inainte de desfasurarea partidei de pescuit !!!


- AUTOTURISMELE pescarilor NU AU VOIE sa paraseasca incinta lacului pe toata durata partidei de pescuit !!!
- PESCARII care au nevoie sa foloseasca autoturismul in timpul partidei de pescuit vor lasa autoturismul la intrare, in caz contrar, nu li se va permite sa paraseasca incinta baltii.
- IN "CAZUL DE FORTA MAJORA" pescarul este obligat sa anunte administratia daca doreste sa paraseasca lacul mai devreme de orele 18.00 si se va supune controlului din partea administratiei, al autovehiculului si al bagajului pe care-l are !!!

- ACCESUL cu CAINI pe lacul M.V.2 este INTERZIS !!!

- ATENTIE !!! Pe acest lac SCALDATUL este STRICT INTERZIS !!!

- VIZITATORII vor lasa autoturismele la intrarea pe balta !!!


- Pescuitul = 12 ore ( pescuit de zi ), poate fi practicat numai in timpul zilei intre orele 06.00 – 18.00 !!!
- Pescuitul = 24 ore ( pescuit de noapte ), poate fi practicat numai intre orele 18.00 – 18.00 ( a doua zi ) !!!

- ATENTIE !!! Pescarul are obligatia ca la sfirsitul partidei de pescuit sa lase locul curat ( fara chistoace de tigari, coji de seminte, etc ), in caz contrar pescarul in cauza altadata nu va mai avea acces pe lac !

- Pentru alte probleme sunati administratorul lacului, Dl Victor Petcu – 0728.908.400 (LA ACEST NUMAR NU SE FAC REZERVARI) !!!
- Pentru REZERVARI sunati la tel: 0728908402 sau 0728908408 !!!

- Nu uitati ca transmitem zilnic imagini LIVE de pe lac pe site-ul nostru http://www.moaravlasiei2.ro !!!

PESCUIT ZONA SALBATICA !

- Taxa pescuit = 30 lei (se pot retine maxim 3 kg de peste).
- Taxa inchiriat barca = 20 lei/persoana.


- ADMINISTRATIA lacului M.V.2 isi rezerva dreptul de a modifica prezentul regulament in orice moment din timpul sezonului de pescuit !!!
Victoras Petcu
www.moaravlasiei2.ro
Zilnic imagini live de pe lac, prin intremediul "www.youtube.com" si " Facebook " !!!

alinteodor79
Mesaje: 264
Membru din: Lun Iul 20, 2009 9:58
Puncte: 0
Localitate: Bucuresti
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Re: REGULAMENT SI TAXE M.V.2, PENTRU ANUL 2017 !!!

Mesaj de alinteodor79 » Mie Mai 17, 2017 20:44

pana la urma cum se fac rezervarile? am sunat acum miercuri seara sa rezerv un ponton pt vineri ora 18:00 si aflu ca toate pontoanele sunt rezervate. ieri(marti dimineata) nu au vrut sa-mi rezerve ca trebuie sa sun cu 24 ore inainte. Chiar e bataie de joc asta.


Sent from my iPhone using Tapatalk

Avatar utilizator
mihai.sava
Mesaje: 290
Membru din: Lun Dec 12, 2011 18:21
Puncte: 0
Localitate: Bucuresti
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Re: REGULAMENT SI TAXE M.V.2, PENTRU ANUL 2017 !!!

Mesaj de mihai.sava » Lun Mai 22, 2017 22:44

Stai liniștit ca nu esti singurul care a pățit o.
Nu i spune nimeni omului ce sa facă cu balta lui da măcar sa nu se mai facă diferențe gen....pretenasi vs restul fraierilor cotizanți.
Solutia e simpla....rezervare cu banu' jos și gata........primul venit primul servit,cu o sapt doua înainte nu contează.
Poate așa avem și noi șanse in fata tovaraseilor cu limbutele pufoase.
C.S. CARP ZONE

alinteodor79
Mesaje: 264
Membru din: Lun Iul 20, 2009 9:58
Puncte: 0
Localitate: Bucuresti
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Re: REGULAMENT SI TAXE M.V.2, PENTRU ANUL 2017 !!!

Mesaj de alinteodor79 » Mar Mai 23, 2017 12:54

noi nu contam in aceasta ecuatie. Nici macar un raspuns din partea administratiei nu primim, ce sa mai spun de sanse egale la rezervari.


Sent from my iPhone using Tapatalk

WLC Carp Probaits
Scrie răspuns

Înapoi la “MOARA VLASIEI 2”