mulineta opinie

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
gavrila alin

mulineta opinie

Mesaj de gavrila alin »

Vreau sa cumpar mulinete Shimano Ultegra 5500 XTD.intre aceste mulinete si modelul Shimano Ultegra 14000 XTD exista vreo diferenta cu exceptia marimii?ce parere aveti de ele..si daca tot suntem aici va rog sa imi recomandati si lansete care sa mearga cu acest model..precizez ca pescuiesc in general pe balta si plantat la crap,ten etc.

mihai florescu
pescar de competitie
Puncte: 0

Re: mulineta opinie

Mesaj de mihai florescu »

gavrila alin scrie:Vreau sa cumpar mulinete Shimano Ultegra 5500 XTD.intre aceste mulinete si modelul Shimano Ultegra 14000 XTD exista vreo diferenta cu exceptia marimii?ce parere aveti de ele..si daca tot suntem aici va rog sa imi recomandati si lansete care sa mearga cu acest model..precizez ca pescuiesc in general pe balta si plantat la crap,ten etc.
Buna ziua

Intre mulineta Shimano Ultegra XTD 5500 si mulineta Shimano Ultegra 14000 XTD nu exista diferente constructive cu exceptia marimii. Avand in vedere ca pescuind plantat diametrul firului folosit va fi mai mare(un minim 0,35) as prefera modelul Shimano Ultegra 14000, orice fir monofilament are memorie ce poate fi deranjanta atunci cand se planteaza cu ajutorul navomodelului. In plus fata de acest lucru as prefera o mulineta mai puternica, mulinetele din gama Ultegra 5500 pentru mine sunt mulinete ce se preteaza pentru pecuitul la feeder heavy.
Ca si lanseta recomand un model ce l am folosit:
http://www.totalfishing.ro/lanseta-shim ... 13490.html
O lanseta usoara, placuta in dril dar cu rezerva de putere.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”