Sfat Spomb

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

ionut72
pescar de competitie

Re: Sfat Spomb

Mesaj de ionut72 »

marian_popescu scrie:Acuma...cand am avut ceva de rau de zis de produsele hakuyo, am zis fara nicio problema
Si cred ca e mai de blamat englezul care cere o gramada de bani pe produsul ala, care nu e altceva decat doua coji de plastic, o balama si un arc (plus ideea in sine), decat chinezul care l-a copiat si romanul care vinde
Cum sa nu, e de blamat ala care a inventat produsul. E chiar nesimtit. Nu putea sa stea in banca lui?
Zilele petrecute la pescuit nu se scad din totalul zilelor vietii tale!

osc1or
Veteran
Puncte: 0

Mesaj de osc1or »

Si eu folosesc hakuspombu din rahova. Mi s-au mai rupt recunosc. . Dar cu banii de unul original cumpar 5.

Trimis de pe al meu SM-G925F folosind Tapatalk
Critic echilibrat

clau91

Mesaj de clau91 »

Te sfatuiesc sa nu iei mini pentru ca e foarte usor si nu va ajunge la distanta unde vrei tu sa arunci , cel mediu e perfect

Staticyoo

Mesaj de Staticyoo »

Mediu am comandat Mersi

Dan Mitranescu
Veteran

Re:

Mesaj de Dan Mitranescu »

osc1or scrie:Si eu folosesc hakuspombu din rahova. Mi s-au mai rupt recunosc. . Dar cu banii de unul original cumpar 5.

Nu sunt Haku, sunt Bara :) ( cele de anul trecut ).
Le-au imbunatatit toti.
La Haku vin direct din fabrica cu plutitor pe tija. Trebuie sa ajunga.
Astea de la Dia sunt ultima fita . Combinatia de culori originala le scoate in evidenta :) :
https://danmitranescu.ro/249-rachete-si-cupe

Dan Mitranescu
Veteran

Mesaj de Dan Mitranescu »

ionut72 scrie:
marian_popescu scrie:Acuma...cand am avut ceva de rau de zis de produsele hakuyo, am zis fara nicio problema
Si cred ca e mai de blamat englezul care cere o gramada de bani pe produsul ala, care nu e altceva decat doua coji de plastic, o balama si un arc (plus ideea in sine), decat chinezul care l-a copiat si romanul care vinde
Cum sa nu, e de blamat ala care a inventat produsul. E chiar nesimtit. Nu putea sa stea in banca lui?
Inteligenta este intotdeauna de apreciat, dar modul in care se foloseste are aspecte discutabile.
Sunt lucruri total diferite si nu se pot cantari impreuna, mai ales ca, de cele mai multe ori, cel care inventeaza nu are nicio legatura cu cel care vinde.

AlexPan

Mesaj de AlexPan »

Eu sunt pescar novice si am avut ceva probleme cu spomb-ul Dia(?). Nu se deschidea la impact. Si uneori nici dupa o serie de zmuciri nu se deschidea. Nu era f. plin. Probabil nu stiu eu sa-l folosesc sau sa-l arunc.

freespirit
pescar de competitie

Re: Re:

Mesaj de freespirit »

Dan Mitranescu scrie:
osc1or scrie:Si eu folosesc hakuspombu din rahova. Mi s-au mai rupt recunosc. . Dar cu banii de unul original cumpar 5.

Le-au imbunatatit toti.
Astea de la Dia sunt ultima fita . Combinatia de culori originala le scoate in evidenta :) :
Care dintre rachete de nădire tip spomb, Hakuyo, vin cu tot cu flotor, că nu le-am văzut pe site?
Mai bine să taci, să fii considerat prost, decât să vorbești, ca să înlături orice dubiu!
Înțeleptul nu spune ce știe, prostul nu știe ce spune!

freespirit
pescar de competitie

Mesaj de freespirit »

Dar despre racheta pentru nădire, tip spomb, Advance Fishing Spider, ce se poate spune, comparativ cu Spomb-ul original?
Mai bine să taci, să fii considerat prost, decât să vorbești, ca să înlături orice dubiu!

freespirit
pescar de competitie

Re: Re:

Mesaj de freespirit »

Dan Mitranescu scrie:

Le-au imbunatatit toti.
Pe când, și o rachetă pentru nădire, similară Spiderului Advance, cu preț bun? :wink:

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”