M-am decis sa scot la vanzare cateva articole din arsenalul propriu pe care eu nu prea le-am folosit si au stat mai mult prin garaj...
1. Mulineta Shimano ultegra ci4 XTB 5500 + 1 tambur de rezerva - 600 lei (functioneaza perfect, nici cea mai mica problema)
2. Feeder MTX 3,90m, 150g - are unul dintre varfuri rupt 3cm din varf - 100 lei
3. Husa 3 lansete 1,60m Trakko scoasa o singura data din garaj - 200 lei
4. Lanseta Ron Thompson Sea Quiver EVP2 2,70m, mai multe varfuri interschimbabile in functie de pestele vizat- 100 lei
5. Cort Senzor Comandor folosit 4 sezoane. Are o plasa din cele de sus arsa (o gaura destul de mare, cam cat o tigaie). Daca se monteaza winterskin-ul nu are nici o problema. - 600 lei. Se poate repara, se poate schimba acea plasa, decat plasa fiind arsa, nimic altceva.
6. Scaun Daiwa Infinity in stare foarte buna (este modelul fara manere) - 350 lei
Daca imi mai amintesc si altele, le voi publica.
Revin cu fotografii in cel mai scurt timp.
Florin 0722.939.856
Valabil!
Nu s-a vandut nimic pana acum
p.s. nu am uitat de fotografii! - le voi posta in cel mai scurt timp. (sculele sunt in garaj la soacra-mea:) dar garantez pt ceea ce spun despre ele)
Mai adaug la vanzare un cort Quachua cu doua cusete de dormit separate de un living. In cusete intra perfect o saltea de 1.4x2m in care pot dormi 2 oameni perfect.
Il am de vreo 5 ani dar nu l-am mai scos din garaj de vreo 4 ani.. e folosit maxim de 5 ori cate 1 2 nopti. Pret 1000 lei.
1. Mulineta Shimano ultegra ci4 XTB 5500 + 1 tambur de rezerva - 600 lei (functioneaza perfect, nici cea mai mica problema)
2. Feeder MTX 3,90m, 150g - are unul dintre varfuri rupt 3cm din varf - 100 lei - VANDUT
3. Husa 3 lansete 1,60m Trakko scoasa o singura data din garaj - 200 lei
4. Lanseta Ron Thompson Sea Quiver EVP2 2,70m, mai multe varfuri interschimbabile in functie de pestele vizat- 100 lei - VANDUT
5. Cort Senzor Comandor folosit 4 sezoane. Are o plasa din cele de sus arsa (o gaura destul de mare, cam cat o tigaie). Daca se monteaza winterskin-ul nu are nici o problema. - 600 lei. Se poate repara, se poate schimba acea plasa, decat plasa fiind arsa, nimic altceva.
6. Scaun Daiwa Infinity in stare foarte buna (este modelul fara manere) - 350 lei
7. Cort Quechua Living + 2 cusete de dormit in stare foarte buna, este scos din casa de cateva ori dar este impecabil - 1000 lei
Pentru detalii suplimentare va rog sa ma contactati