Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee, gor965
Dane, deci legenda aia din 2012, cum că românii ar fi "dresat" peştii din Corbu cu o anumită bilă are un sâmbure de adevăr?Dan Mitranescu scrie:Toti cei care stiu de bila aia, stiu si ce inseamna o bila care face diferenta.
Asta am vazut la bila facuta acum de Vladut .
Nu este greu de verificat bila lui Vladut si nici nu costa cine stie ce "investitia" .
O mie de cuvinte nu fac cat o bila aruncata intre alte trei.
Greu de crezut ca poti dresa... sa zicem... 100.000 pesti, cat apreciez ca avea Corbu la momentul 2012.Lucian SV scrie:Dane, deci legenda aia din 2012, cum că românii ar fi "dresat" peştii din Corbu cu o anumită bilă are un sâmbure de adevăr?Dan Mitranescu scrie:Toti cei care stiu de bila aia, stiu si ce inseamna o bila care face diferenta.
Nu este greu de verificat bila lui Vladut si nici nu costa cine stie ce "investitia" .
La momentul ala daca intram la CM cu 6 loturi de la noi cu nada diferita, spuneau ca romanii au dresat crapii din Corbu cu 6 tipuri de nada.Lucian SV scrie:Dane, deci legenda aia din 2012, cum că românii ar fi "dresat" peştii din Corbu cu o anumită bilă are un sâmbure de adevăr?Dan Mitranescu scrie:Toti cei care stiu de bila aia, stiu si ce inseamna o bila care face diferenta.
Unde mai pui că africanii au avut și consultant român cu notorietate.Dan Mitranescu scrie:
La momentul ala daca intram la CM cu 6 loturi de la noi cu nada diferita, spuneau ca romanii au dresat crapii din Corbu cu 6 tipuri de nada.![]()
P.S. ce puteau sa debiteze altceva, cand ei au venit pe o balta cu deschidere de 3km , sa pescuiasca cu lansete de 3lbs si cu cobre de 50cm.
... unde mai pui ca au ars-o juma' de concurs zig-rigDan Mitranescu scrie:La momentul ala daca intram la CM cu 6 loturi de la noi cu nada diferita, spuneau ca romanii au dresat crapii din Corbu cu 6 tipuri de nada.Lucian SV scrie:Dane, deci legenda aia din 2012, cum că românii ar fi "dresat" peştii din Corbu cu o anumită bilă are un sâmbure de adevăr?Dan Mitranescu scrie:Toti cei care stiu de bila aia, stiu si ce inseamna o bila care face diferenta.
O mie de cuvinte nu fac cat o bila aruncata intre alte trei.![]()
P.S. ce puteau sa debiteze altceva, cand ei au venit pe o balta cu deschidere de 3km , sa pescuiasca cu lansete de 3lbs si cu cobre de 50cm.