nu conteaza, poanta e misto si pe urma, e doar o gluma pe care sper ca andrei s-o ia ca atareCLAUDIU COZMA scrie:totusi , daca am citit eu bine printre randuri, cred ca de data asta nu ai dreptate .

Moderator: andrei vladeanu
nu conteaza, poanta e misto si pe urma, e doar o gluma pe care sper ca andrei s-o ia ca atareCLAUDIU COZMA scrie:totusi , daca am citit eu bine printre randuri, cred ca de data asta nu ai dreptate .
Cornel, poezia e frumoasa tare si daca este de inspiratie personala, felicitari.cornelserbu scrie: Vladeanu e-n toate: e-n cele ce sunt
Şi-n cele ce mîine vor rîde la soare;
E-n holda întreagă şi-n bobul mărunt,
E-n pruncul din leagăn şi-n omul cărunt,
E-n viaţa ce veşnic nu moare................................![]()
![]()
Frumoasa pe naiba, probabil erai la gradinita (sau nici acolo)gabisandu scrie: ...Cornel, poezia e frumoasa tare si daca este de inspiratie personala, felicitari...
se vede cine a trebuit s-o invete pe derost...baga-la-si in ma-sa pe lesnea cu poezia lui...era vorba de partid, de pcr si era prima pagina in cartea de romana printr-a 6 daca nu ma-nselVali Vesa scrie:Frumoasa pe naiba, probabil erai la gradinita (sau nici acolo)gabisandu scrie: ...Cornel, poezia e frumoasa tare si daca este de inspiratie personala, felicitari...cand noi eram obligati s-o invatam. Autor George Lesnea...
Florentin, nu este vorba de nici un pretext. Pur si simplu timpul a expirat.Florentin Iuga scrie: ...nu constituie un motiv serios de respingere ci doar, eventual un pretext.
SERBAN_77 scrie:D-ul Colonel o lupta pierduta nu inseamna ca am piedut unrazboi, nu uitati eroi de la Termopile. Desi am probleme cu coloana nu imi place sa ma aplec.
Problema la voi este ca toti sunteti coloneiquote="sandu grigore"]SERBAN_77 scrie:D-ul Colonel o lupta pierduta nu inseamna ca am piedut unrazboi, nu uitati eroi de la Termopile. Desi am probleme cu coloana nu imi place sa ma aplec.
asa ca intre fosti membrii ai clubului carp zone iti spun ca pentru a duce un razboi,ai nevoie cel mai mult de soldati ,iar la NOI in club nu am avut decit foarte multe muste si citva bondari.